Şentop'a Hemşehri Desteği

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Prof.Dr.Mustafa Şentop, Gümüşyaka, Çanta, Değirmenköy ve B.Çavuşlu'da da hemşehrilerinin yakın ilgisiyle karşılandı. Şentop, 'Yapabileceğimiz her konuda yanınızdayım' mesajını verdi.

Şentop'a Hemşehri Desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et


AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı’nın son gününde Bölgemiz Milletvekili Prof.Dr.Mustafa Şentop ile birlikte mahalleleri gezerek halkla bayramlaştı. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Selimpaşa, Kavaklı, Ortaköy, Kadıköy, Gazitepe, Gümüşyaka, Çanta, Değirmenköy ve B.Çavuşlu’da halkla bayramlaştı.

Gümüşyaka, Çanta, Değirmenköy ve B.Çavuşlu’da halkla görüşen Mustafa Şentop, Tekirdağlı olmanın avantajını yaşadı. Hemşehrileri ile Tekirdağ ve bölge üzerine görüşmelerde bulunan Şentop, seçim sürecinden bu yana sık sık geldiği Silivri’de halkla samimiyetini ilerletti. Gittiği işyerlerinde çikolata ve kolonya ikramı ile karşılanan Mustafa Şentop, isteyen vatandaşlara da kartvizitini vererek “Yapabileceğimiz her konuda yanınızdayım” mesajını verdi. Gümüşyaka, Çanta, Değirmenköy ve B.Çavuşlu’da da kahvehaneler ve işyerlerini ziyaret eden Şentop ve ekip arkadaşları, vatandaşların çeşitli konulardaki isteklerini de dinledi.