Şenyayla'dan HAYKURDER'e destek

Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği'nin bölgenin kırsal alanları ve orman çevrelerinde sokak hayvanlarına yönelik beslemelerinin basına yansıyan görüntüleri üzerine Şenyayla Plastik Sanayi Tic. A.Ş. firması harekete geçti.

Şenyayla'dan HAYKURDER'e destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Görüntülerde kuru mamaların yere döküldüğünü gören Şenyayla Plastik İnsan Kaynakları Müdürü Pınar Yaran, HAYKURDER Başkanı Erman Paçalı'yı arayarak görüntülerden duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Derneğin elinde mama ve su kaplarının tükendiğini ve bu nedenle beslemelerin aksamaması adına kuru mamaların uygun alanlara bırakıldığı bilhisini edinen firma HAYKURDER'e beslemelerde kullanılmak üzere çok sayıda plastik mama ve su kabı bağışladı.

Şenyayla Plastik İnsan Kaynakları Müdürü Pınar Yaran "Görüntüleri izlediğimizde çok üzüldük. Haykurder'in çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Yaptıkları takdire ve desteklenmeye değer. Görüntüleri izleyince ne yapabiliriz diye düşündük ve destek olmak istedik. Dernek Başkanımıza ulaştık. Onlara beslemelerde kullanabilecekleri kendi üretimimiz olan mama ve su kapları vermek istediğimizi ilettik. Katkımız olduğu için mutluyuz" dedi.

Paçalı'dan Yaran'a teşekkür!

HAYKURDER Başkanı Erman Paçalı mama ve su kaplarına duydukları ihtiyaca dikkat çekerek "Özellikle orman ve kırsal alan beslemelerinde bizim için temel materyallerden biri de bu kaplar. Pet şişelerden su kabı yaparak, mamaları poşet ve gazete kağıtlarının üzerine dökerek, onu da bulamadığımızda yere dökerek vermek zorunda kalıyorduk. Bu hassas düşünce ve destekleri nedeni ile Şenyayla Plastik ailesine ve Pınar Yaran'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.