Şerif Elmas 'Hizmete talibim'

Silivri'nin tanınmış simalarından Şerif Elmas, 2019 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerde Fatih Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Şerif Elmas 'Hizmete talibim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2019’un Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimlere 1 yıldan az bir süre kala muhtar adayları şekillenmeye başladı. Muhtar adaylığını açıklayan ilk isim, toplumsal sorunlara duyarlılığıyla bilinen ilçemizin sevilen esnaflarından Şerif Elmas oldu. Doğup büyüdüğü Fatih Mahallesi’nin yönetimine talip olan Elmas, dedesinden miras kalan ve 3 kuşak süren topluma hizmet etme onurunu muhtarlık görevi ile 4. kuşağa taşımak istiyor.

“SİLİVRİ’MİZE HİZMET ETME AŞKI, BİZDE AİLE GELENEĞİ”
Elmas, adaylığı ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; “Silivri’nin temel taşı olan, doğup büyüdüğüm Fatih Mahallesi’ne muhtar adaylığımı açıkladım.
1924 yılından itibaren Fatih Mahallesi’nde ikamet eden ailenin bireyiyim. 1940’lı yıllardan itibaren dedem Şerif Elmas ile başlayıp, babam Şeref Elmas ve amcam Fethi Elmas ile devam eden Silivri’mize hizmet etme aşkı benimle devam etmektedir.

“SİYASİ BİR DÜŞÜNCE İÇİNDE OLMAKSIZIN HERKESE EŞİT MESAFEDE ÇALIŞACAĞIM”
Mahallelimizin beni seçmeleri halinde mağduriyetlerin yaşanmadığı, ihtiyaç sahiplerinin sorunlarını kendi sorunu gibi görecek, komşum açken tok yatmam sözünü benimsemiş birisiyim.
Siyasi görüşü ve etnik kimliği ne olursa olsun her vatandaşımıza eşit mesafede yaklaşıp çözüm odaklı çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

“HİZMETE TALİBİM”
Muhtarlığa koltuk için değil, mahalleme hizmet etmek için talibim. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bağımsız bir aday olarak şunu belirtmek isterim ki; bugüne kadar hiçbir siyasi parti ile bağım olmamış, hiçbir parti propagandası yapmamış ve hiçbir siyasal örgüt içerisinde yer almadım. Mahallem ve vatandaşlarımın ihtiyaçları doğrultusunda her kurum ve kuruluş ile istişare edebilecek donanıma sahibim. Devletim ile mahallelim arasındaki elçilik görevine talibim.” dedi.