SGK müdürü Kayalı'dan Kaymakamlık ziyareti

Silivri Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Mehmet Kayalı, Sosyal Güvenlik Haftası ziyaretleri kapsamındaki ilk ziyaretini Silivri Kaymakamlığını ziyaret etti. Kayalı, ziyarette Silivri'de faaliyet gösteren işverenler, aktif ve pasif sigortalı sayıları, genel sağlık sigortalıları ve ilçemizde kayıt dışı çalışmanın önlenmesi konusunda yürütülen faaliyetler konusunda Kaymakam Faruk Bekarlar' a bilgi verdi.

SGK müdürü Kayalı'dan Kaymakamlık ziyareti

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Silivri Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından ilçede protokol ziyaretleri, işveren ziyaretleri ve erken yaşlarda sosyal güvenlik bilinci oluşturulması amacı ile ilçedeki ilköğretim öğrencilerine yönelik faaliyetler yapılması planlandı.
Bu kapsamda gerçekleştirilen protokol ziyaretleri kapsamında Silivri Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Mehmet Kayalı, Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar'ı makamında ziyaret etti.  Merkez Müdürü Mehmet Kayalı, ziyarette Silivri’de faaliyet gösteren işverenler, aktif ve pasif sigortalı sayıları, genel sağlık sigortalıları ve ilçede kayıt dışı çalışmanın önlenmesi konusunda yürütülen faaliyetler konusunda Kaymakam Faruk Bekarlar' a bilgi verdi.
Merkez Müdürü Kayalı, sosyal güvenliğin bir toplumun olmazsa olmazlarından olduğunu vurgulayarak, Silivri Sosyal Güvenlik Merkezinin hizmet alanı çerçevesinde vatandaşlara en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi. Sosyal Güvenlik Haftasında erken yaşta sosyal güvenlik bilinci kazanılmasına yönelik olarak hazırlanan talim ve terbiye kurulu onaylı "Güven ile Sağlıklı İletişim" adlı hikaye kitabı ve animasyon filminin ilçede öğrenim görmekte olan ilköğretim öğrencilerine dağıtılacağını söyledi. Hafta kapsamında esnaf odalarını ve işverenleri ziyaret edeceklerini sözlerine ekledi.