SİAD Yavuz ve Erbaş'ı konuk edecek

Silivri SİAD geleneksel yıllık toplantısını bu sene 21 Şubat'ta Mega Saray'da gerçekleştireceğini duyurdu ve renkli programın ayrıntılarını açıkladı.

SİAD Yavuz ve Erbaş'ı konuk edecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SİAD'ın genişletilmiş genel toplantısı bu yıl 21 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

YAVUZ, PİYASALARIN GELECEĞİNİ YORUMLAYACAK

Yeni üyelerin tanıtılacağı dernek programında Prof.Dr. Arif Yavuz “Dünya ve Türkiye Ekonomisinin Değerlendirilmesi  – Türkiye Ekonomisinin ve Piyasasının Geleceği ile ilgili öngörüler”ini paylaşacak.

OYTUM ERBAŞ, SAĞLIKLI YAŞAM SIRLARINI ANLATACAK

Ayrıca etkinliğin ikinci bölümünde görüşleri ve sunum şekliyle son dönemde büyük ilgi ve beğeni toplayan Doç.Dr. Oytun Erbaş “Sağlıklı Yaşam Sırları: Doğru Bilinen Yanlışlar”ı gerçekleştireceği sunum çerçevesinde değerlendirecek.

KOCABAŞ PROGRAMIN AYRINTILARINI DUYURDU

Silivri Sanayici ve İşadamları Dernek Başkanı Hakan Kocabaş konuyla ilgili şu açıklamada bulundu: “Her yıl yapmaya gayret gösterdiğimiz bir Genel Toplantımızı; 21 Şubat 2020 Cuma akşamı gerçekleştireceğiz. Sadece üye, ortak ve eşlerinin katılacağı programımızda; Prof.Dr. Arif Yavuz “Dünya ve Türkiye Ekonomisinin Değerlendirilmesi  – Türkiye Ekonomisinin ve Piyasasının Geleceği ile ilgili Öngörüler”  ve Doç.Dr. Oytun Erbaş'ın “Sağlıklı Yaşam Sırları: Doğru Bilinen Yanlışlar” konulu sunumları yer alacaktır.

Bu toplantıda yeni üyelerimizi de tanıtacağımız” şeklinde duyurdu.

PROGRAM AKIŞI

Tarih: 21 Şubat 2020

Saat: 18:00 – 23:00

Yer: Mega Saray / SİLİVRİ

18:00 – 18:25 Açılış

18:30 – 19:30 Prof.Dr. Arif Yavuz

Sunum-Soru – Cevap

19:30 – 20:00 Yemek

20:00 – 21:00 Doç.Dr. Oytun Erbaş

Sunum

21:00 – 21:30 Soru-Cevap

21:30 – 22:00 Yeni Üye Tanıtımları

23:00 Kapanış          

PROF. DR. ARİF YAVUZ KİMDİR?  

1965 yılında Rize'de doğan Prof. Dr. Arif Yavuz, lise öğrenimini Deniz Lisesi'nde, üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde birincilikle tamamladı. 1989 yılında aynı bölümde araştırma görevlisi olarak akademik kariyerine başladı. Birçok mesleki kuruluşta görev alan, ulusal ve uluslararası alanda yayınlanan makaleleri bulunan Prof. Dr. Arif Yavuz, halen İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde profesörlük görevine devam etmektedir.

DOÇ. DR OYTUN ERBAŞ KİMDİR?

15 Kasım 1978 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Ödemiş İstiklal İlkokulunu, Ödemiş ortaokulunu ve lisesini bitirmiştir. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2001 yılında dönem ikincisi olarak mezun olmuştur.

Ege Üniversitesi'nde Radyoloji ve Fizyoloji Anabilim Dallarında Araştırma Görevlisi olarak çalışmış, esas uzmanlık alanı AR-GE çalışmaları olan Oytun Erbaş, sinirbilim, biyolojik psikoloji, fizyoloji ve fizyopatoloji alanlarıyla da yakından ilgilenmiştir.

Oytun Erbaş, İstanbul Bilim Üniversitesi'nde Doç. Dr. olup Florence Nightingale İstanbul Hastaneleri AR-GE koordinatörü olarak görev yapmaktadır.

Çok iyi derecede İngilizce bilen Oytun Erbaş, aynı zamanda İstanbul Bilim University Florence Nightingale Journal of Medicine ve İstanbul Bilim University Florence Nightingale Journal of Transplantation dergilerinin yayın sekreterliğini ve yayın editörlüğü görevlerini yürütmektedir.

Yaklaşık 100'den fazla bilimsel makalesi yayımlanan Fizyoloji Uzmanı Doç Dr. Oytun Erbaş katıldığı TUS sınavında 7 defa derece yapmıştır.