SİAD'dan Spora ve sporcuya tam destek

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Salı günleri yaptığı kahvaltılı toplantılarının bu haftaki konukları Silivri Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Çetin ve Güney Afrika'nın Bloemfontein kentinde düzenlenen şampiyonasında cirit atmada dünya üçüncüsü olan Volkan Yavuzaslan oldu.

SİAD'dan Spora ve sporcuya tam destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Derneğin toplantı salonunda gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda Silivri Vergi Dairesi müdürü Kadriye Çetin, dernek üyelerine E­Tebligat hakkında detaylı bilgilendirme yaptı. Çetin “1 Ocak 2016 da yürürlüğe girecek olan Elektronik Tebligat, 213 sayılı Vergi Usul Kanunu ve 456 sıra no.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği hükümlerine göre tebliği gereken belgelerin, E­Tebligat sistemi ile mükelleflerin elektronik adreslerine tebliğ edilmesidir. E­Tebligat sistemine dahil olmak zorunda olan mükellefler, süresinde bildirimde bulunmaz ise Vergi Usul Kanununun Mükerrer 355. maddesi uyarınca özel usulsüzlük cezası ile cezalandırılır. 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren e-tebligat ve yeni nesil yazar kullanmayan işletmelere usulsüzlük cezası uygulanacağını vurguladı” ve konuyla ilgili toplantıya katılan SİAD üyelerine ayrıntılı bilgiler verdi. Toplantı soru cevap şeklinde devam etti.

SİAD’ın diğer misafiri Güney Afrika'nın Bloemfontein kentinde düzenlenen şampiyonasında cirit atmada dünya üçüncüsü olan Volkan Yavuzaslan ve Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi yöneticileri oldu.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”

SİAD Başkanı Hakan Kocabaş “Türk insanına yakışır hem Silivri’mize yakışır hem de onun bu güzel amacına hizmet etmek için biz varız. Elimizden gelen her türlü desteği vermeye      hazırız. Yeter ki üzerimize düşecek olan görevi talep edin. İnci Aydar hanımefendiye de bu işe vesile olduğu için de ayrıca teşekkür ederim, Çok özel bir durum. Silivrimizi tanıtacak, belki sonradan Silivrili olduk ama amacımız Silivri’nin SİAD olarak en güzel şekilde her yerde her platformda temsil edelim istiyoruz.”dedi.