Silivri Belediyesi'ne 5 Milyonluk yardım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ulaşım, yol bakım onarım, alt-üst yapıda kullanılmak üzere ilçe belediyelerine toplam 200 milyon liralık yardım kararı aldı. Oy birliği ile gündemden geçen madde de Silivri Belediyesi'ne 5.014.350.01 TL tahsis edileceği bildirildi.

Silivri Belediyesi'ne 5 Milyonluk yardım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin dünkü oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu'nun ilçe belediyelerine yardım yapılmasıyla ilgili raporu görüşüldü. Raporda ilçe belediyelerine verilen miktarları aşmamak üzere en az yüzde 80'i asfalt, uygulama bedeli, tuz, ve nakliye bedeli olmak şartıyla; yapım, bakım, onarım ve yeşil alan düzenleme çalışmalarında kullanacakları malzemeler için, mali ve ayni yardım yapılması ve İlçe Belediyeler ile ortak proje çalışmaları yürütülmesi hususu yer alırken söz konusu madde de Silivri Belediyesine 5.014.350.01 TL tahsis edileceği bildirildi.
KUTLU: "İLÇEMİZE VE BELEDİYEMİZE HAYIRLI OLSUN"
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu sosyal medya üzerinden konuyu kamuoyu ile paylaşarak ilçemize hayırlı olsun dilerinde bulundu ve şunları kaydetti:
"İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak 2016 yılı içerisinde Silivri Belediyesine aktarılmak üzere 5.014.350,01 TL ayni yardım meclisten geçmiştir. Belediyemize ve Silivri halkına hayırlı uğurlu olsun. Yardım rakamları muhtarlık sayısı ve nüfus sayılarına orantılı bir şekilde yapılmıştır."