Silivri Belediyesi'nden Mahalle Meydanlarına Dezenfektan Ünitesi

Silivri Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığına karşı önlem çalışmaları kapsamında mahalle meydanlarına mobil dezenfektan ünitesi yerleştiriyor.

Silivri Belediyesi'nden Mahalle Meydanlarına Dezenfektan Ünitesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi, koronavirüs  (Covid-19) salgın hastalığı ile mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe geneleninde yürütülen önlem çalışmalarına ek olarak mahalle meydanlarına mobil dezenfektan üniteleri yerleştirilmeye başlandı. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın talimatı ile Silivri Belediyesi için özel olarak üretilen dezenfektan üniteleri, mahalle muhtarları ile yapılan istişareler ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşların kullanabileceği alanlara yerleştirildi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri, toplum sağlığı düşünülerek yerleştirilen mobil dezenfektan üniteleri için Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a teşekkür etti. İlk olarak Selimpaşa, Ortaköy, Kavaklı ve Gümüşyaka mahallelerinde uygun noktalara konulan ünitelerin önümüzdeki günlerde diğer mahallelere de konulması planlanıyor.