Silivri Beyaza Büründü

Silivri'de aralıksız devam eden kar yağışı, ilçeyi bembeyaz bir görünüme kavuşturdu. Silivri Belediyesi karla mücadele ekipleri tüm mahallelerde ulaşımı aksatmamak adına çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Silivri Beyaza Büründü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı, Silivri’de sabah saatlerinden itibaren yoğunluk kazandı. Tipi şeklinde aralıksız devam eden kar yağışı, ilçeyi beyaz bir çarşaf gibi kapladı. Silivri Belediyesi karla mücadele ekipleri ilçe genelinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

SİLİVRİ BELEDİYESİ EKİPLERİ HER YERDE

İlçe genelinde tüm mahallelerde aralıksız tuzlama ve kar küreme çalışması gerçekleştiren Silivri Belediyesi karla mücadele ekipleri, başta ana caddeler olmak üzere yaya kaldırımları ve ara sokaklarda temizliğe devam ediyor. 

IŞIKLAR’DAN KAR UYARISI

Kar mücadele çalışmaları hakkında bilgi veren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Karla mücadele ekiplerimiz, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 24 saat görev başında olan ekiplerimiz, yollardaki buzlanmaya karşı tuzlama ve kar küreme çalışmalarını sürdürüyor. Muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Vatandaşlarımızın her türlü istek ve yardımına, hastaların evlerinden hastanelere ulaşımı gibi acil durumlara koordineli bir şekilde yardımcı oluyoruz. Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’mize gelen tüm yardım taleplerini karşılıyoruz. Amacımız, ilçe halkımızın sorunsuz bir kış geçirmesini sağlamak” dedi. Cuma gününe kadar devam etmesi beklenen soğuk hava ve kar yağışı için vatandaşların gerekli tedbirleri almaları gerektiğini ifade eden Başkan Işıklar, soğuk ve buzlanmaya karşı dikkatli olunması, aracı olanların zincirsiz trafiğe çıkmaması konusunda uyarıda bulundu. 

KARLA MÜCADELE EKİPLERİ 24 SAAT GÖREVDE

24 saat görev başında olan Silivri Belediyesi karla mücadele ekiplerine, 736 10 02 numaralı Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi ya da 444 20 47 numaralı Silivri Belediyesi İletişim Merkezi’nden ulaşabilirsiniz.