Silivri Birlik'te bir dönem sona eriyor

Silivri Birlik Halk Otobüsleri'nde vatandaşlardan nakit ücret alma dönemi sona ermişti, 1 Aralık tarihinden itibaren de muavinler kalkıyor.

Silivri Birlik'te bir dönem sona eriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Birlik Kooperatifi Başkanı Bülent Akbaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın yolcularımızın dikkatine, 01.12.2018 tarihinden itibaren araçlarımızda kart mecburidir. Lütfen İstanbul Kartı kullanın. İstanbul Kartınızı binişte basınız, inişte durakta arka kapıdaki iade validatörüne tekrar basınız. Bu şekilde hareket ettiğinizde mesafe karşılığı olan ücret kartınızda çekilmiş olacaktır.

İlk bindiğinizde en uzun tarife kartınızdan çekilecek, gittiğiniz mesafeye göre ücret alındıktan sonra geri kalan rakam kartınıza iade edilecektir. Araçlarımızda İstanbul Kart satışı 1 Aralık 2018 tarihine kadar muavinler tarafından gerçekleştirilecektir. İstanbul Kart satış bedeli boş 6 TL, 4 TL yüklenmiş olan 10 TL, 9 TL yüklenmiş olan 15 TL karşılığında satış yapılmaktadır. 1 Aralık 2018 tarihinden itibaren araçlarımızda muavin olmayacaktır. Araçlarımızda kamera kayıt sistemi mevcuttur.

Şoförle olan diyaloglarınızın ses kaydı dahil yapılmaktadır. Siz yolcularımızın zamanında, konforlu ve emniyetli şekilde seyahat etmenizi sağlamak görevimizdir. Sizlerin de bize yardımcı olmanızı temenni eder anlayışınızdan dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Hürhaber

Silivri Birlikte bir dönem sona eriyor