Silivri HAYKURDER' Başkanı durmuyor!

Silivri HAYKURDER sessiz canlıların sesi olup İBB'ne ait VETBÜS Silivri'ye getirdi.Silivri sahilinde Atatürk Meydanı'nda bugün saat 15:00'e kadar hizmet vermeye başladı.

Silivri HAYKURDER' Başkanı durmuyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hayvanları Koruma Derneği (HAYKURDER) in Başkanı Erman Paçalı ilk günden beri ofisinde oturup ziyaretçi kabul etmek yerine, her gün canlılar için sahada koşturmakta.Yaralı, aç ve yardıma muhtaç hayvanların tedavi ve gıdalarıyla bizzat ilgilenen Paçalı şimdi de HAYKURDER SİHAYDER ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü Silivri'de sokak hayvanlarının refahına yönelik planlanan çalışmalar kapsamında iş birliğine başladı. İBB'ne ait VETBÜS Silivri sahilinde Atatürk Meydanı'nda bugün saat 15:00'e kadar hizmet vermeye başladı. Silivri sokaklarında yaşayan sokak hayvanlarının kuduz aşısı, iç dış parazit uygulamaları, çip ve genel muayene ile rutin bakımlarının yapıldığı VETBÜS Mobil Klinikten Silivri'de yaşayan vatandaşlar ücretsiz olarak hizmet alabiliyor. 

Silivri HAYKURDER' Başkanı durmuyor
Gece gündüz, zaman mekan farketmeksizin Bakanlıklar, alt birimleri, STK'lar, İtfaiye, Sağlık Bakanlığı, AKUT, Doğa Koruma Müdürlükleri, Kaymakamlıklar, Belediyeler, Emniyet, Jandarma, Savcılıklar, Milli Emlak, AKOM... Akla gelebilecek her kurum ve kuruluş ile bu uğurda her kuruluşla tam koordinasyon sağlamaktadır.
HAYKURDER Başkanı Erman Paçalı, VETBÜS'ün ilerleyen günlerde Silivri'nin diğer köy ve mahallelerinde de hizmet vereceğini ve özellikle orman köylerinde sayıca çok fazla olan sokak hayvanlarına da hizmet götürüleceğini ifade etti. Paçalı, İBB ekiplerine sokak hayvanları için gösterdikleri hassasiyet nedeni ile teşekkür etti.

Silivri HAYKURDER' Başkanı durmuyor

Onlar için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtten Paçalı, yardıma muhtaç tek bir canlı kalmayana dek bu mücadelemizi hep birlikte devam ettireceğiz,onlarla saygı içinde yaşamayı öğreneceğiz dedi...

İlçemizin sessiz canlıları çok şanslı diyor başarılarınızın devamını dileriz...

Chenay Kobak