Silivri Merkezde, Gerçek Anlamda İlk Site

Yumak İnşaat'ın en seçkin projelerinden olan Osmanlı tarzı konakların mimari detaylarının modern bir anlayışla yorumlandığı Silivrisaray Evleri'nde yaşam, bugün dualarla başladı.

Silivri Merkezde, Gerçek Anlamda İlk Site
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açılışa AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Emniyet müdürü Mustafa Güntekin, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Silivri Meclis Üyeleri, Fatih Koleji Müdürü Celil Göçer, İşadamları ve seçkin bir davetli katıldı.

Dilek Altınkeser’in sunumunu yaptığı açılış töreninde konuşan Yumak İnşaat Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Baran yaptığı konuşmada “Şu anda açılışını yaptığımızı Silivri Saray Evlerini yapmaya 2006 yılında karar verdik, tarihte buradan 20000 metre kare arsa satın aldık, bundan önce bir yıl boyunca İstanbul’da araştırma yaptık hangi bölgede yatırım yapmamız gerekir  diye ve Silivri’yi bölge olarak seçtik.2010 yılında inşaatına başladık ve hamdolsun 2012 yılında bitirdik. Bize güvenen tüm dostlarımıza teşekkür ederim ”dedi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’nın konuşmasının ardından Silivri Müftüsü İdris Çatmakaş'ın yaptığı duanın ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Örnek dairelerin gezilmesinin ardından  site  bahçesinde kokteyl verildi.

YAŞANACAK MEKÂNLAR İÇİN...YUMAK İNŞAAT

1990 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve kaliteyi temel prensip olarak benimsemiş olan Yumak İnşaat, örneklerine ancak büyük şehirlerde rastladığımız seçkin konut projelerini Malatya'da hayata geçiren bir yapı şirketidir.

Kendisine misyon olarak “barınmak için değil, yaşamak için mekânlar inşa etmeyi” seçmiş ve bu alanda çarpıcı örneklere imza atmıştır. Yumak İnşaat'ın benzerlerinden ayrılan temel özelliklerinden biri de, projelerinde inşaat ve malzeme kalitesi kadar çevre peyzajına ve müşterilerinin komşuluk ilişkileriyle sosyal düzeylerine de özenle yaklaşmasıdır. Öte taraftan Yumak İnşaat, müşterilerinin bir an önce evlerine yerleşmelerini sağlamak için projelerini süratle ve zamanında teslim etmesiyle tanınan ve bu alanda kendisine en çok güven duyulan şirketlerden biri olmuştur.

SİLİVRİ MERKEZDE, GERÇEK ANLAMDA İLK SİTE %85 YEŞİL ALAN, DENİZE SIFIR!

Silivrisaray Evleri, E5’in deniz tarafında, Silivri’nin merkezindeki gerçek anlamda ilk site olma özelliği taşıyor. %85’i yeşil alan olan, 20.000 m2 alan üzerinde, 86 dairenin yer aldığı 11 apartmandan oluşan Silivrisaray Evleri, özel mimari yapısı ve 3-4 katlı binalarıyla toplu konut duygusundan çok uzak, estetik bir görünüme sahip.

GÜVEN, HUZUR, KONFOR, ESTETİK...

Osmanlı tarzı konakların mimari detaylarının modern bir anlayışla yorumlandığı Silivrisaray Evleri, sakinlerine yaşamaktan mutluluk duyacakları bir ortam vaat ediyor. Silivrisaray Evleri’nde bahçe katları gerçek bahçe keyfi sunuyor. 1. sınıf malzeme ve işçilikle inşa edilen Silivrisaray Evleri’nde ne estetikten ne de güvenlikten vazgeçiliyor.

 

İşte Silivrisaray Evleri sakinlerine kimi zaman kolaylık, kimi zaman rahatlık, kimi zaman da sağlık ya da güvenlik sunacak bazı önemli detaylar;

%85 Yeşil Alan, Kapalı Yüzme Havuzu, Otopark, 24 Saat Güvenlik, Fitness, Yürüyüş ve Koşu Parkuru, Basketbol Alanı, Çocuk Oyun Alanları, Kafeterya, Kamelyalar, Seyir Terası, Bilardo, Masa Tenisi, Kombi, Site İçi Dâhili Telefon, Kablosuz İnternet, Görüntülü Diafon, Su ve Isı İzolasyonu

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 1/100.000 planları doğrultusunda bir yat limanı ve bir havaalanına kavuşacak olan, çeşitli üniversitelerin kampüs kurmayı planladığı Silivri, yatırım için de günümüzün ön plana çıkan bölgelerinden biri. Bu noktada; 18 ayda tamamlanacak olan Silivrisaray Evleri, sadece yaşamak için değil, yatırım yapmak için de çok doğru bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

 

Her detayın 4 mevsim yaşamaya uygun olarak tasarlandığı Silivrisaray Evleri’nde bulunan sosyal birimler her an, her ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte. Sitedeki dairelerin su ve ısı yalıtımı ile ısınma sistemi gibi donanımları da bu yaklaşımın bir göstergesi... Sitenin çok yakınında yer alan okul, hastane, adliye gibi kurumlar ise günlük yaşamın gerekleri açısından önemli avantajlar sağlıyor. Tüm bunların sonucu olarak Silivrisaray Evleri, Silivri sakinleri için çok cazip bir ortam sunmanın yanı sıra, İstanbul ve çevre illerden gelip, yazın 3-4 aylığına Silivri keyfi yaşayanlara da, bu keyfi tüm yıl boyunca yaşamaları imkânını veriyor.

 

Kısacası Silivrisaray Evleri; denize sıfır konumu, geniş yeşil alanları, temiz havası, güvenli, huzurlu ve keyifli ortamıyla sakinlerine yeni bir evden ziyade, yeni bir yaşam vaad ediyor.

    http://www.silivrisaray.com/