Silivri Sanayi Kavşağı Açılışa Hazır

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek Sanayi Kavşağı'nın açılışı öncesinde esnafla görüş alışverişinde bulundu.

Silivri Sanayi Kavşağı Açılışa Hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek Sanayi Kavşağı’nın açılışı öncesinde esnafla görüş alışverişinde bulundu.

 

Silivri Belediyesi tarafından Silivri Sanayi Sitesi girişinde gerçekleştirilen kavşak tanzimi ve geometrik düzenleme çalışmaları, bölgede güvenli bir trafik akışı sağlayarak bölge esnafına ve vatandaşlara büyük bir rahatlık sağladı. Silivri Sanayi Kavşağı’na yapılacak açılış öncesi esnafı ziyaret eden Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ramazan Saika, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ahmet Türkyılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve sanayi esnafı karşıladı. Bölgede gerçekleştirilecek tabela çalışmalarından, yapılacak çevre düzenlemelerine kadar tüm detaylar hakkında sanayi esnafı ile fikir paylaşımında bulunan Işıklar, açılışın tüm esnafın da katımıyla kısa sürede gerçekleşeceğini söyledi.