Silivri Sanayi Sitesi Dijital Rehberine Kavuştu

Ercan Çalışkan başkanlığındaki Silivri Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi, gelişen ve değişen teknolojiye ayak uydurarak kooperatif üyelerinin firmalarını dijital ortama taşıdı.

Silivri Sanayi Sitesi Dijital Rehberine Kavuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kooperatif başkanlığına seçildiği günden bu yana Sanayi sitesi kooperatifinin çehresinin değişmesine vesile olan Ercan Çalışkan, gelişen ve değişen teknolojiye ayak uydurarak kooperatif üyesi firmaların daha kolay bulunur olmalarını sağlayacak adımlar attı.

Silivri Haber Ajansı’nın iş birliğiyle yapılan çalışma www.silivrisanayisitesi.com adresinde yayınlanmaya başladı. Sanayi sitesinde işi olan, direkt firma yetkilisine bilgi sormak isteyen ya da kolay bulunurluğu sağlayacak olan uygulama yayına başladı.

Yapılan çalışma ile ilgili olarak bilgiler veren Çalışkan “Uzun süredir üzerinde durduğumuz bir projeydi. Kooperatif üyelerimizin daha çabuk nasıl bulunur, iş potansiyelini nasıl arttırırızın üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu noktada, hayatımızın her alanında olan internet ortamından sonuna kadar faydalanmak istiyoruz. Bu projeyi kooperatifimizden tek kuruş harcamadan hayata geçirdik. Silivri Haber Ajansı’nın imtiyaz sahibi Yusuf Eker’den destek istedik. Kendisi de seve seve destek olacağını belirtti. SHA’nın yazılım ekibi tarafından web sitesi oluşturularak yayına girdi. Kooperatif üyelerimizin firma bilgileri tek tek girildi. Tüm üyelerimize hayırlı olsun” dedi.