Silivri'ye yakışmayan bir görüntü

Temizlik feci durumda, fareler cirit atıyor, spor için gelenler ve aileleri donmaktan dönüyor! Silivri Kapalı Spor Salonunu haftanın 5-6 günü yüzlerce kişi bu koşullarda kullanmak zorunda.

Silivri'ye yakışmayan bir görüntü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu rezilliğe göz yumanların rahatı bir zahmet bozulsun!

Silivri Kapalı Spor Salonuna ait tuvaletler ve lavaboların görüntüsü şoke etti. Her akşam yüzlerce çocuk ve gencin gerek folklor, gerek okçuluk, gerekse tekvando amacıyla buluştuğu salonun hijyen açısından hali pes dedirtti.

PİSLİK İÇİNDE
Bir binayı spor salonu yapan fiziksel şartları olduğu kadar hijyen açısından durumudur da… Yüzlerce çocuğun ve gencin, vatandaşın bu temizlikten zerre nasibini almamış ortamda spor yapmaya mahkum etmek hangi akla hizmettir?

BUZHANE KADAR SOĞUK
Ailelerin çocuklarını beklerken donduğu salonda, minik sporcular yalın ayak bile çalışıyor. Bedensel gelişim için oluşturulan mekanlarda soğuk havada donmamak ve hasta olmamak mümkün değil.

FARE İSTİLASI DA ÇABASI
Pisliğin ve soğuğun yanı sıra salonun farelerce istilası da çabası. “Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur” bu da sporla mümkün. Ama bu koşullarda spor yapmaya kalkanın ne kafası, ne vücudu sağlam kalamaz!

5-6 ÇALIŞAN
Stadın en az 5 çalışanı olduğu belirtilirken, temizlik ve salonun ısınması ile görevli arkadaşların ne yaptığı merak konusu?

Hürhaber