Silivri'de Ahilik Haftası Kutlandı

Silivri'de Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında sanayi sitesi ve ilçe merkezi esnafları ziyaret edildi.

Silivri'de Ahilik Haftası Kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve İlçe Halk Kütüphanesi işbirliğinde gerçekleştirilen 18-24 Eylül Ahilik Haftası etkinlikleri başladı. İlçe protokol üyeleri, esnaf temsilcileri ile birlikte Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda bir araya geldi. Günün önemine ilişkin değerlendirmelerin ardından İlçe Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Ufuk Tuncel, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Şaban Erdan esnafları ziyaret ederek Ahilik Haftalarını tebrik etti.

BAŞKAN YILMAZ SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek Ahilik Haftasını kutladı. Tek tek esnafı gezen Başkan Yılmaz, 18-24 Eylül tarihleri arasında kutlanan, esnaf dayanışmasının temelini oluşturan Ahilik haftalarını tebrik etti. Ziyarette Başkan Yılmaz’a Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan eşlik etti.

ÇEVRE TEMİZLİĞİ BİLİNCİ OLUŞTURDULAR

Başkan Yılmaz sanayi esnafı ziyareti kapsamında farkındalık oluşturmak ve kültürümüzde yer alan “Kapı önü süpürme” bilincini yeniden uyandırmak adına yöneticiler ile birlikte çöp topladı.