Silivri'de Çocuk Meclisi Kuruldu

Silivri Kent Konseyi, çocukların kentlilik bilincini arttırmak ve sosyal hayatta çocuk inisiyatifi geliştirmek amacıyla Çocuk Meclisi kurdu.

Silivri'de Çocuk Meclisi Kuruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Kent Konseyi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Silivri’yi çocuk gözünden değerlendirecek olan Çocuk Meclisi’ni kurdu. İlk toplantısını Silivri Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştiren çocuklar, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile bir araya geldi.
 
IŞIKLAR: “SİZLER BU ÜLKENİN GELECEĞİSİNİZ”
Çocukların bayramını kutlayarak bir konuşma yapan Başkan Işıklar: “Sizler bu ülkenin aydınlık geleceğisiniz. Gelecek yılların belediye başkanı, başbakanları sizler olacaksınız ve biz bu makamları sizlere devredeceğiz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, dünyada sadece bir tane olan çocuk bayramını sizlere armağan etti. Sizlerin cumhuriyetin değerini bilerek ve ona sahip çıkarak büyüyen bir nesil olacağınıza inanıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Çocuk Meclisimiz hayırlı olsun” dedi. Çocukların kentlilik bilincini arttırmak ve sosyal hayatta çocuk inisiyatifi geliştirmek amacıyla kurulan Silivri Kent Konseyi Çocuk Meclisi, çocukların talep ve önerilerinin yerel yönetime aktarılması ve hayata geçirilmesi için çalışacak.