Silivri'de kalitenin adı Patronella'dan iddialı teklif

Organizasyon düzenlemek, ilk deyişte okunuşu kadar kolay olabilseydi keşke… Ama değil, hatta çok zor bir iş. Çünkü iyi bir organizasyon düzenlemek, iyi bir iletişim ve kusursuz planlama sürecinden geçmelidir. Bahar şenlikleri, sosyal sorumluluk içeren etkinlikleri, ödül törenleri, düğün, nişan, doğum günü vs.

Silivri'de kalitenin adı Patronella'dan iddialı teklif
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Organizasyon ahtapot gibi kollara ayrılan bir sektördür benim gözümde, ayrıca sanatın bir dalı gibidir. Düğün, nişan ve doğum günü organizasyonları ile konser, festival organizasyonları sakın birbirine karıştırmayınız. Ülkemizde ve yaşadığımız şehirlerde yapılan yanlışlardan biride, gerçekleştirilen organizasyonların marka konumlandırması olmayan ve içeriği ne olursa olsun gelen her teklife evet cevabı veren organizasyon şirketleriyle dolu olmasıdır.

 Organizasyon nasıl daha çok insanı mutlu ve memnun edeceğinizi anlatmaya çalışmaktır. Tabii ki herkesi memnun etmek mümkün değil. Organizasyon, belli bir hedefe ulaşmak için bir araya gelmiş bireylerin yapılanma şeklidir... Dolayısıyla disiplin ciddiyet ve özveri bir çalışma ister. Düğününüz mü var, ondan kolayı ne var düşüncesi olmaması lazımdır. Taraftarlar konuşarak karar vermelidir... Tam bir görsel Şov gerçekleştirmek başlı başına iyi bir planlama, dikkat, emek ve özveri İsteyen bir bolümdür. Çünkü görsel şovlarda Kullanılan malzemelerin bazıları yanıcıdır ya da patlayıcıdır.

Bu yüzden ekstra güvenliğe önem verilmelidir. Şahit olduğum işini titizlikle ve ciddiyetle yapan bir Organizasyon ailesi Silivri'mizde olan "PATRONELLA". Her geçen gün ilçede bağlarını sağlamlaşmaya devam ediyor. Ve her geçen gün güzel Organizasyonlara imza atmaktadırlar. Belli ki markayı güven üzerine kurmuşlar, zira güven sevgiden gelir. Eğer düğününüz veya Kına’nız veya en kıymetlinizin doğum günü partisine ihtiyacı varsa mutlaka PATRONELLA'ya uğrayın.

 Bu özel günlerin tekrarı yoktur, pişman olmamak için keşke dememek için uğrayıp fikir alış verişi yapılması çok daha doğruya yakın olmanızı sağlayacaktır. Klasik bildiğiniz paket çalışması değil kişiye özel çalışmalarıyla kendinizi özel hissedip mest olacaksınız...

Çift kişilik kına tahtı

Kırmızı halı ve orta sehpa

2 adet nedime minderi

Gelin hanım kaftanı

Damat bey fes yelek

10 adet nedime kaftanı

10 adet nedime tefi

10 adet elektronik el mumu

10 adet nedime tacı

10 adet halay mendili

200 adet kuru kına

Standart giriş panosu

Kına tepsisi

Kına sepeti

Renga renk eteği

Anlar Anlardan doğar, en güzel Anlarınızı anılara dönüştürmek için varız diyen Patronella en kıymetli anılarınızı ölümsüzleştirmek için  sizlere kolaylıklar sunuyor;

Her gününüz eğlence tadında olsun…

Chenay Kobak