Silivri'de Okullar Bu Yıl da Tertemiz Oldu

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, her yıl olduğu gibi fiziki şartlarının düzeltilmesi adına ilçedeki tüm okulların boya ve temizlik malzemesi ihtiyacını karşıladı.

Silivri'de Okullar Bu Yıl da Tertemiz Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, her yıl olduğu gibi bu yıl da okulların boya ve temizlik malzemesi ihtiyacını karşıladı. Her yıl birinci sınıfa başlayan öğrencilere eğitim seti hediye eden Başkan Işıklar, tüm okullara 2015- 2016 yılı eğitim öğretim dönemi boyunca kullanacakları temizlik malzemeleri ile iç, dış ve tavan boyalarını temin etti. 

OKULLARA TOPLAM 30 BİN KİLO BOYA ALINDI

Silivri Belediyesi, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden gelen taleplerle birlikte toplam 30 bin kilogram boya alımı gerçekleştirdi. İlçedeki eğitim kurumlarının tamamının iç cephe, dış cephe ve tavan boyası ihtiyacını karşılayan Başkan Işıklar, bu yıl da öğrencilerin sağlıklı şartlarda eğitim almasını, öğretmenlerin de kaliteli eğitim vermesini sağladı.

 

TEMİZLİK MALZEMELERİ TESLİM EDİLDİ

Boya alımının yanı sıra eğitim kurumlarına temizlik malzemeleri de tedarik eden Başkan Işıklar, çamaşır suyundan, yer çekeceğine, el sabunundan, çöp kovası ve çöp poşetine, temizlik bezinden, faraşına ve kireç çözücüsüne kadar birçok temizlik malzemesi alımını yaparak, okullara teslim etti.