Silivri'de Su Kesintisi sürüyor

Silivri'nin bazı bölgelerinde su kesintisi yaşanıyor. Suları kesik olan vatandaşlar 8 Ocak 2020 İSKİ sular ne zaman, saat kaçta gelecek? diye araştırıyor. İşte İSKİ tarafından su kesintileri ile ilgi yapılan açıklama...

Silivri'de Su Kesintisi sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrililer kesintilerin uzun sürmesinden dolayı mağduriyet yaşıyor. Yaşamın her anı için önemli olan sudan mahrum kalan vatandaşlar İSKİ'den su kesintileri hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Silivri’de ki su kesintisi konusunda bilgilendirme İSKİ su kesintileri sayfasından yapılıyor. Özellikle planlı kesintiler vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların başlamasından önce vatandaşlarla paylaşılıyor. Bunun üzerinden vatandaşların önlem alması bekleniyor.
İlçe         :              Silivri
Etkilenen Mahalleler      : Piri Mehmet Paşa Mah,Yeni Mah,Sancaktepe Mah[Çanta Bld Fatih Mah],Semizkumlar Mah,Selimpaşa Merkez Mah,Cumhuriyet Mah,Alibey Mah,Fatih Silivri Mah,Mimar Sinan Silivri Mah,Kavaklı Mah[Kavaklı Cumhuriyet Mah]
Açıklama             :            İçmesuyu Arıtma Tesisinde Onarım Çalışması Yapılmaktadır.
Başlama Tarihi   :             2020-01-07 16:49:45.0
Bitiş Tarihi           :            Çalışmanın tahmini olarak 09.01.2020 tarihinde saat 00:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

İlçe         :              Silivri
Etkilenen Mahalleler      :    Ortaköy Merkez Mah
Açıklama             :              İçmesuyu Şebeke Hattındaki Arızanın Giderimi İçin Onarım Yapılmaktadır.
Başlama Tarihi   :               2020-01-08 10:57:29.0
Bitiş Tarihi           :             Çalışmanın tahmini olarak 8.1.2020 tarihinde saat 18:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.