Silivri'den Mehmetçiğe 1 tır et ürünü gönderildi

Et ve et ürünleri üretimiyle bilinen Beşler Sucuk, Barış Pınarı Harekatı nedeniyle Silivri'deki üretim tesisinden Mehmetçiğe moral için bir tır et ürünü gönderdi.

Silivri'den Mehmetçiğe 1 tır et ürünü gönderildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de et ve et ürünleri üretim tesisi bulunan Beşler, Mehmetçik için 1 tır dolusu ürün gönderdi. Yaklaşık 600 personeliyle birlikte yolcu edilen tır Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e ulaşacak. “Biz Beşler Sucuk ailesi olarak, Mehmetçiğimizin her zaman yanındaydık” diyen Beşler Sucuk Genel Müdür Yardımcısı Semih Sağlam, “Bugün de yarın da yanında olacağız. Bugün onlara göndereceğimiz ürünler sadece ürün değil, birer dua birer armağandır, birer gurur abidesidir. Kendilerine kolaylıklar dilerken şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman ordumuza tekrardan şükranlarımızı iletiyoruz” dedi.

Silivriden Mehmetçiğe 1 tır et ürünü gönderildi

Sıra gecelerinin vazgeçilmez ismi ünlü sanatçı Zekeriya Ünlü de, “Birazdan tırımız yola çıkacak. Sayın Şanlıurfa Valimiz Abdulah Erin Bey’e ve Beşler Sucuk Yönetim Kurulu Başkanımız Kenan Altun Bey’e bu duyarlılığından ötürü teşekkür ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin. Buradan Mehmetçiğimize selamlarımızı gönderiyoruz” şeklinde konuştu.

Silivriden Mehmetçiğe 1 tır et ürünü gönderildi

Beşler Sucuk çalışanı Kenan Kunduz, “Bugün burada ürünlerimizi doğal bir şekilde elde edip, Mehmetçiğimize gönderdik. Bizden ne zaman görev istenirse vatanımız için her şeyi vermeye hazırız. Bugün görev düşerse eğer bu önlüğü çıkarıp, cepheye kadar gideriz. Orada görev yapan askerlerimize saygılarımızı sevgilerimizi iletiyoruz. Kendilerini yalnız hmesinler. Biz ne zaman onların ihtiyacı olursa elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Silivriden Mehmetçiğe 1 tır et ürünü gönderildi

Et ve et ürünleri dolu tır, personel tarafından asker selamıyla uğurlandı.