Silivri'den Vırbitsa'ya Kardeş Şehir Ziyareti

Başkan Işıklar, beraberinde muhtarlar, meclis üyeleri ve oda başkanlarının yer aldığı bir grup heyetle kardeş belediye Bulgaristan Vırbitsa'ya ziyaret programı gerçekleştirdi.

Silivri'den Vırbitsa'ya Kardeş Şehir Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Oda Başkanlarının yer aldığı bir grup heyetle kardeş şehir Bulgaristan Vırbitsa Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. İki belediye arasında kültürel ve sosyal anlamda var olan ortak özelliklerin konuşulduğu ziyarette, dostluk bağının daha da güçlenmesi için ortak işbirliği çalışmaları yapılmasından söz edildi. Ziyarette, belediye başkanları ve katılımcılar arasında Silivri ile Vırbitsa kardeş belediye ziyareti anısına karşılıklı imzalar atıldı.
 
KENT GEZİSİ YAPILDI
Ziyaret programının ilk gününde Vırbitsa Belediyesi’ne resmi ziyaret gerçekleştirildi. Dostluk ilişkileriyle atılacak her adımın çok anlamlı olduğunu ifade eden Başkan Işıklar, ortak çalışmalardan mutluluk duyacağını belirtti. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Vırbitsa Belediye Başkanı Merdin Bayram arasında karşılıklı hediyeler takdim edildi. Üç gün süren ziyaret programı kapsamında Vırbitsa, Gabrovo, Nessebar ve Burgaz’da şehir gezisi yapılarak, kent örnekleri ve kültürel çalışmalar incelendi.