Silivrili avukatlar kahvaltıda buluştu

Avukatlar Günü'nü, Silivrili avukatlarla bir araya geldiği sabah kahvaltısında kutlayan Başkan Işıklar 'Demokrasinin yaşatıldığı, hukukun üstünlüğünün sürdürüldüğü bağımsız bir ülkede yaşama arzumu dile getirerek, gününüzü kutluyorum' dedi.

Silivrili avukatlar kahvaltıda buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Avukatlar Günü nedeniyle Silivrili avukatları kahvaltıda ağırladı. Olta Restoran’da gerçekleşen kahvaltıya eşi Esma Işıklar ile birlikte katılan Başkan Işıklar, kahvaltıda yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Adalet kavramının örselendiği, güven erozyonunun yaşandığı günümüzde, hukuka uygun kararlar aldırmak elbette zordur. Ve bu durumda en büyük yük, cumhuriyet hukukuna bağlı siz değerli avukat arkadaşlarımızın yüküdür. Böyle bir ortamda, savunma sorumluluğunu layıkıyla yerine getiremeyen avukatlarımız, ülkemizin, devletimizin ve yurttaşlarımızın, çağdaş çerçevede yürüyebilmesi açısından çok önemli görev üstlenmiş durumdasınız. Avukatlar Gününüzü kutlayarak, demokrasinin yaşatıldığı, hukukun üstünlüğünün sürdürüldüğü, kuvvetler ayrılığının parçalanmadığı, bağımsız bir Türkiye’de yaşamak arzumu iletiyor, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

BARO TEMSİLCİLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

Silivri Baro Temsilcileri Avukat Sultan Aşkın ve Avukat Nuran Özden Erdal, Avukat Demir Ali Çetingöz Işıklar’a çiçek takdim ederek avukatları kahvaltı organizasyonuyla bir araya getirdiği için teşekkürlerini dile getirdi.