Silivrili Mehmetçikler Kışla Yolunda

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrili Mehmetçik'leri yalnız bırakmadı. Işıklar gerçekleştirilen asker uğurlama törenlerine katılarak anne, baba ve kardeşlerin gururuna, mutluluğuna ortak oldu.

Silivrili Mehmetçikler Kışla Yolunda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrili Mehmetçik’leri yalnız bırakmadı. Işıklar gerçekleştirilen asker uğurlama törenlerine katılarak anne, baba ve kardeşlerin gururuna, mutluluğuna ortak oldu.  

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, vatani görevini yapmak için asker ocağına girmeye hazırlanan gençleri yalnız bırakmadı. Işıklar’a CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ,Silivri Belediyesi Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Silivri İlçe Kadın Kolları, CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları ve Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyeleri eşlik etti. Başkan Işıklar, Fener, Danamandıra, Değirmenköy, Kadıköy ve Gazitepe Mahalleleri’nde gerçekleştirilen asker uğurlama eğlencelerine katılarak coşkuya ortak oldu. Burada evlatlarını, kardeşlerini uğurlamaya gelen anne ve babalara seslenen Işıklar, “Ne mutlu ki sizlere, evlatlarınızı Cumhuriyet’in kurucusu Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün Şanlı Türk Ordusu’na gönderiyorsunuz. Kınalı kuzularımız güle güle gidip günü gelince de sağlıklı bir şekilde geriye dönsünler” dedi.

MEHMETÇİKLERE HEDİYELER VERİLDİ

Asker ocağının yolunu tutmaya hazırlanan Silivrili gençlere Başkan Işıklar içerisinde Türk Bayrağı’nın da yeraldığı hediyeler takdim etti. Silivrili Mehmetçiklerle halaylar çeken Işıklar hayırlı teskereler diledi.