Silivrililer, 2016 yılına coşku içerisinde girdi

Silivrililer, yeni yılı sahilde kurulan sahneden çalan müzik eşliğinde lazer ve havai fişek gösterileriyle coşku içerisinde karşıladılar.

Silivrililer, 2016 yılına coşku içerisinde girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi tarafından kurulan sahneden yükselen müzik eşliğinde dans eden gençler ve Silivri sahiline akın eden Silivrililer 2016 yılını coşkuyla karşıladılar. Kurulan sahneden alana gelen Silivrililere seslenen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar “Gelecek ve geleceği değiştirmek elimizde, onu daha mutlu daha yaşanır, barış içinde huzur içinde mutlulukla kurmak bizim elimizde, geçmişi değiştiremeyebiliriz.2015 yaşandığı gibi kalacak, ama 2016’da inanıyorum ki bizim aydınlığa umuda daha iyi yaşama isteğimizle, birbirimize hoşgörü içerisinde daha iyi günler yaşayacağız.Silivri’nin aydınlık yarınlarına olan umudumuzu hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz.Umut,aydınlık insanların rüyasıdır,sizler gibi,sizler gibi güzel olsun yarınlarımız,sizlerin umutları gibi coşku dolu olsun ,sevgi dolu olsun.Hepinizin yeni yılını gönülden kutluyorum.”dedi.

Yeni yıl coşkusunu Silivri sahilinde kar yağışı altında yaşayan vatandaşlara çeşitli ikramlar takdim edildi. Yeni yıl coşkusu havai fişek gösterisi ile sona erdi.