Silivri'nin en güzel buzağısı seçildi

Silivri'de bu yıl ilki gerçekleştirilen 'buzağı güzellik yarışması' ilginç görüntülere sahne oldu. İki kategoride düzenlenen yarışmada Silivri'nin en güzel buzağısı seçimi yapıldı.

Silivri'nin en güzel buzağısı seçildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen Değirmenköy  Futbol sahasında gerçekleştirilen yarışmaya Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Gümüşyaka Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Üsteğmen Ümit Memiş, Silivri Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kemal Benli, AK Parti Meclis üyesi Tamer Şişman ve Yusuf Köroğlu, CHP Meclis üyesi Doruk Bulut, Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, SAVAİSK Başkanı Sezai Yeşlikurt, Ekmek Üreticileri Federasyonu Silivri Bölge Başkanı Ferhat Yılmaz, Mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Silivri Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kemal Benli açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Öğrencilerin hazırlamış oldukları gösterilerin ardından yarışmaya geçildi. Yarışmaya Erkek ve Dişi kategorilerinde toplam 22 buzağı katıldı.
Yarışma sonunda Jüri kararına göre Dişi kategorisinde Sebahattin Canbaz’ın buzağısı 3.cü, Yusuf Aktaş’ın buzağısı 2.ci, Tunç Başaran'ın buzağısı 1.ci oldu.
Erkek Kategorisinde İdris Aktaş’ın buzağısı 3.cü, Yılmaz Bozkurt'un buzağısı 2.ci, Onur İnanç'ın buzağısı 1.ci oldu.
Yarışmada dereceye giren buzağı sahiplerine Altın, yem ve çeşitli hediyeler verildi.