Silivri'nin yeni lezzet durağı Yolçatı

Silivri Migros yanında faaliyetine başlayan Yolçatı Restaurant kalabalık bir davetli eşliğinde açılışını yaptı.

Silivri'nin yeni lezzet durağı Yolçatı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Şilan ve Sertaç Sevişoğlu kardeşlerin girişimi olan Yolçatı Restaurant’ın açılışına Silivri Kaymakamı Salih Keser,Silivri Belediye Başkanı Özcan ışıklar,Akparti Yönetim kurulu üyeleri İsmail Taşkın,Alpaslan Çalış,CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ,CHP Yönetim Kurulu üyeleri,Belediye Meclis üyesi Bora Balcıoğlu,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan ışıklar “Silivri’mizde böyle işletmelerin açılması bizleri sevindiriyor.Allah hayırlı işler nasip etsin”dedi.

Silivri Kaymakamı Salih Keser’de yaptığı kısa konuşmada “Yaptıkları işte Başarılar diliyorum,bol kazançlar diliyorum.İlçemizde hareketliliklere vesile olan bu kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

İlk İşletmelerini Silivri’de açmanın heyecanın gizleyemeyen  Sevişoğlu Kardeşlerden Şilan Sevişoğlu Yolçatı Restaurant’ı açma serüvenini şu şekilde ifade etti “ Sertaç’ın uzun zamandır cafe- restaurant açma isteği vardı. Ben Yüksek lisans ve dil öğrenimi için Londra’ya gitmiştim. Sonra Sertaç aradı beni Türkiye’ye çağırdı. Bende onu kırmadım geldim. Burayı açtık. İyikide açmışız.Ama ben okulumu bitirmek için Londra’ya geri dönmeyi düşünüyorum.” dedi. 

Ben bu yaşıma kadar çok iyi yaşadım diyen  Sertaç Sevişoğlu ise  “Çok farklı lezzetler tattım. Bu tatmış olduğum lezzetleri deneyip Silivri’lilerle paylaşmak istiyorum. 1993 yılında bu dükkânı babam aldı. Bizde restore ettik. Böyle bir mekân açtık. Burası lezzet ayağımızın ilk durağı, bir yerimiz daha var. İnşallah orayı da Lahmacuncu yapacağız. Bugün ki ilgiden çok memnun olduk. Açılışımıza gelerek bizi onurlandıran Başta Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a ve tüm misafirlerimize teşekkür ederiz”