Sinekli Kavşağı Artık Güven Veriyor

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın yıllardır birçok maddi hasarlı kazanın meydana geldiği Silivri Küçük Sanayi Sitesi- Sinekli Yolu üzerinde gerçekleştirdiği kavşak tanzimi ve geometrik düzenleme çalışmaları Silivrililerden tam not aldı.

Sinekli Kavşağı Artık Güven Veriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın yıllardır birçok maddi hasarlı kazanın meydana geldiği Silivri Küçük Sanayi Sitesi- Sinekli Yolu üzerinde gerçekleştirdiği kavşak tanzimi ve geometrik düzenleme çalışmaları Silivrililerden tam not aldı.

 

Silivri Belediyesi tarafından Silivri Küçük Sanayi Sitesi- Sinekli Yolu üzerindeki gerçekleştirilen kavşak tanzimi ve geometrik düzenleme çalışmaları tamamlandı. Bölge esnafı ve yolu kullanan vatandaşlar; Silivri Belediyesi hizmet alanı içerisinde bulunmadığı halde, meydana gelen maddi hasarlı kazaların biran önce sonlandırılması adına çalışmaları başlatarak aynı hızda sonlandıran Başkan Işıklar’a bu hizmeti için teşekkür etti. Yıllardır birçok maddi hasarlı kazanın meydana geldiği kavşak, yapılan geometrik düzenleme çalışmasıyla güvenli bir kavşak haline dönüştü.

 

KAVŞAK DÜZENLEMESİNDE NELER YAPILDI?

Silivri Belediyesi tarafından bölgede yaklaşık 270 metre uzunluğunda ve bir metre ile 3,5 – 4 metre arasında değişen yükseklikte betonarme perde duvar imalatı gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında 3700 metrekare kaldırım, 2200 metre beton yol bordürü, 1000 metre beton refüj bordürü, 600 m yağmur suyu hattı, 21 adet yeni yağmur suyu ızgarası ve 3009 ton asfalt çalışması yapıldı. Aydınlatma çalışmalarının da gerçekleştirildiği Sinekli Kavşağı’nda, trafik güzergâhı açısından yaşanan tehlike ortadan kaldırıldı.