Sinekli Kavşağı Düzenlemeleri Sürüyor

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın yıllardır birçok maddi hasarlı kazanın meydana geldiği Silivri Küçük Sanayi Sitesi- Sinekli Yolu üzerinde başlattığı kavşak tanzimi ve geometrik düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Sinekli Kavşağı Düzenlemeleri Sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın yıllardır birçok maddi hasarlı kazanın meydana geldiği Silivri Küçük Sanayi Sitesi- Sinekli Yolu üzerinde başlattığı kavşak tanzimi ve geometrik düzenleme çalışmaları devam ediyor.

 

Silivri Belediyesi tarafından Silivri Küçük Sanayi Sitesi- Sinekli Yolu üzerindeki başlatılan kavşak tanzimi ve geometrik düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Silivri Belediyesi hizmet alanı içerisinde bulunmadığı halde, meydana gelen maddi hasarlı kazaların biran önce sonlandırılması adına çalışmaları başlatan Başkan Işıklar, düzenlemeleri Başkan Yardımcısı Zafer Ercan ve Fen İşleri Müdürü Hasan Solak ile birlikte yerinde inceledi.

 

IŞIKLAR SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Silivri Küçük Sanayi Sitesi esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Işıklar, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Meydana gelen kazaların yapılan geometrik düzenleme çalışmasıyla ortadan kalkacağını belirten Başkan Işıklar, bölgenin güvenli bir kavşak haline dönüşeceğini söyledi.

 

KAVŞAK DÜZENLEMESİNDE NELER YAPILACAK?

Yaklaşık 270 metre uzunluğunda ve bir metre ile 3,5 – 4 metre arasında değişen yükseklikte betonarme perde duvar imalatının tamamlandığı bölgede; 3700 metrekare kaldırım, 2200 metre beton yol bordürü, 1000 metre beton refüj bordürü ve yaklaşık 2000 ton asfalt serimi yapılacak. Trafik güzergâhı açısından en sıkıntılı bölgelerden biri olan Sinekli Kavşağı’ndaki çalışmaların sonlanmasıyla bölgede yaşanan tehlike ortadan kalkarak, Silivrililer rahat bir nefes alacak.