Sokak hayvanlarının mamaları Emniyet Müdüründen

Merkezi Silivri'de bulunan Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği'nin bayramın birinci günü için planladığı Silivri'nin kırsal alanları ile orman bölgelerinde yapacağı beslemede kullanılacak mama stoklarının yetersiz kalması üzerine Silivri İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk harekete geçti.

Sokak hayvanlarının mamaları Emniyet Müdüründen
TAKİP ET Google News ile Takip Et

HAYKURDER Başkanı Erman Paçalı'nın facebook hesabından mama stoklarının yetersiz olduğunu duyurması üzerine harekete geçen Ertürk, HAYKURDER'e mama bağışı yapılmasını sağladı. Türkiye'nin önde gelen kedi ve köpek kuru mama üreticisi firmaları bayramın birinci günü Silivri beslemesinde kullanılmak üzere HAYKURDER'e kuru mama gönderdi.

HAYKURDER Başkanı Erman Paçalı yaptığı paylaşımda Silivri İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk'ün katkıları ile firmaların sponsorluğunda Büyükçavuşlu, Sayalar, Değirmenköy, Beyciler, Silivri merkez mahallelerinin bir bölümü, Marmara Ereğlisi ile Çerkezköy'ün bir bölümünde besleme yaptıklarını, stoklarının yetersizliği üzerine harekete geçen besleme ekiplerinin de bölgeye gelerek bölgenin kırsal kesimleri ve orman bölgelerini beslediklerini belirtti. Paçalı "bayramda sokak hayvanlarının açlık ve yaşam savaşına katkı sağlayan herkese teşekkür ederim" dedi.

Sokak hayvanlarına yönelik besleme çalışmasından fotoğraf kareleri HAYKURDER tarafından paylaşıldı. Paylaşılan fotoğraflar arasında mama leğeninin içine girerek karnını doyuran ve sonrasında mamaların üzerinde uyuyakalan yavru köpeğe ait fotoğraf ise sosyal medyada gündem oldu.