Tasavvuf Konseri Ve Sema Gösterisi Beğeniyle İzlendi

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Silivri Sahili'nde düzenlenen Tasavvuf Musikisi Konseri ve Sema Gösterisi Silivrililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Tasavvuf Konseri Ve Sema Gösterisi Beğeniyle İzlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez Silivri Müftülüğü ile birlikte organize edilen Kutlu Doğum Haftası, 14- 20 Nisan tarihlerinde farklı etkinliklerle kutlandı. Hava şartları nedeniyle ertelenen Tasavvuf Musikisi Konseri ve Sema Gösterisi, 28 Nisan Cumartesi Günü Silivri sahilinde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen çay bahçelerinin bulunduğu alana kurulan sahnede Tasavvuf Musikisi Konseri ile başlayan program, Sema Gösterisi ile devam etti.

Gerçekleşen programı; Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan, CHP Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yücegök, Silivri İlçe Müftüsü Mustafa Onat ile birçok Silivrili izledi.

 

SEMA GÖSTERİSİ BEĞENİYLE İZLENDİ

Tasavvuf Musikisi Konseri devam ederken, ney ve tambur eşliğinde sema gösterisinde bulunan semazenler, izleyenlerden büyük alkış aldı. Programın sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan Tasavvuf Musikisi Konseri veren ekibe çiçek vererek tebrik ederken; İlçe Müftüsü Mustafa Onat da bu organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür etti.