Taşıyıcılar Kooperatifinden Işıklar'a Teşekkür

Silivri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetimi, kendilerine modern ve rahat bir ortamda çalışma imkânı yaratan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a plaket sunarak teşekkür etti.

Taşıyıcılar Kooperatifinden Işıklar'a Teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçedeki farklı meslek gruplarına yer göstererek kendi faaliyet alanlarında bir araya gelmelerine, rahat, sağlıklı ve güvenilir bir ortamda çalışmalarına olanak sağlıyor. Silivri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne de yer tahsisi yapan Başkan Işıklar’a, Kooperatif Yönetimi plaket vererek teşekkürlerini sundu. Silivri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Sebahattin Anıl, Yönetim Kurulu Üyeleri ve şoförleri ile birlikte Başkan Işıklar’a kahvaltı verdi.

 

ANIL HİZMETLERİ İÇİN IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zafer Aşkın, Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan ve Fen İşleri Müdürü Hasan Solak’ın da katıldığı kahvaltıda, Kooperatif Başkanı Sebahattin Anıl; “Hizmetlerinizi hiçbir zaman esirgemediğiniz, her zaman yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Destekleriniz için tüm arkadaşlarımız adına hazırlattığımız teşekkür plaketini size takdim ediyorum” dedi.

 

IŞIKLAR; “HEPİMİZİN AMACI ORTAK” Plaket için teşekkür eden Başkan Işıklar; “Size tahsis ettiğimiz yere sahip çıkarak örnek teşkil edecek bir yer haline getirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Şehrin gelişmesi, ticari hayatın canlanması, sosyal yaşamın gelişmesi, güzelleşmesi, çağdaşlaşması, ekmek ve iş üreten bir yer olması konusunda hep beraber üzerimize düşeni yerine getireceğiz. İlçemizde esnaf sayımızın artması ve iş imkânları yaratılması hepimizin ortak amacı” şeklinde konuştu.