Teleset Mobilya'da Açılışa Özel İndirimler

Klişelerden uzaklaşıp her evi kendine özgü bir dünya haline getirmek için yaşamdan ilham alarak tasarımlarına hayat veren, modern hayatın mobilya ihtiyaçlarını karşılayan projeler üreterek rahat ve fonksiyonel yaşam alanları sunan Teleset Mobilya, Trakya'nın en büyük kapalı alanına sahip mağazasını Silivri'de açtı.

Teleset Mobilya'da Açılışa Özel İndirimler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2000 yılında buyana Silivri’deki modern tesislerinde üretimini sürdüren TELESET, sağlıklı, ergonomik ve kaliteli mobilyalar üreterek hayatı kolaylaştıran tasarımlara imza atıyor. Modern, cool ve şehirli imajı ile ev mobilyası denince akla gelen ilk markalardan olma vizyonunu benimseyen TELESET, zamanın ruhunu yakalamak adına değişime inandı ve değişimin öncüsü olmak için yeni yatırımlar yaparak üretim hattını, fabrika ve showroom'u yeniledi.

Her yıl hazırladığı özel koleksiyonuyla ürün gamını yenileyen TELESET, modern ve minimalist çizgilerde yaşamayı sevenlerin ilk tercihi olmanın yanında klişelere boyun eğmeyen, kendine özgü ve zamanının ötesinde tasarımları ile dikkati çekiyor. Tüketicilerin ihtiyaçlarını çok iyi anlayan TELESET, onlara en uygun çözümleri en yakın yerde sunmaya özen göstermenin yanı sıra müşteri memnuniyeti ve satış sonrası destek üzerinde hassasiyetle duruyor ve tüm Türkiye’de özel servis anlaşmalarıyla hizmet veriyor.

Bu kapsamda Trakya’nın en büyük kapalı alanına sahip mağazasını Silivri Panoramapark evlerinde hayata geçirdi. Yaklaşık 2500 metrekare kapalı alana sahip mağazanın Outlet departmanında açılışa özel ürün ve fiyatlarla yatak odası, Yemek odası, TV üniteleri, Oturma grupları, genç odaları, uyku grupları ve Ev aksesuarlarında, %50’ye varan indirimler uygulanmaya başlandı.

Teleset Mobilya, Panorama park evleri girişinde

Mimarsinan Mah. Mimarsinan Cad. 74/20 (Medical Park Yanı)