Tem Otoyolu Trafige Kapandı

TEM otoyolu Kınalı-Silivri arasında meydana gelen zincirleme kazası sebebiyle TEM otoyolu Edirne ve İstanbul istikameti araç trafiğine kapandı.

Tem Otoyolu Trafige Kapandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aracıyla TIR'ın altına giren bir sürücüyü sıkıştığı yerden kurtarmak için ekipler seferber oldu. Yaklaşık 2 saat ulaşıma kapatılan TEM Otoyolu Edirne istikameti araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Silivri TEM Otoyolu’nda birbiri ardına meydana gelen iki kaza, trafiği kilitledi. TEM Otoyolu'nda Edirne İstikametinde 20 aracın karıştığı kazada bir vatandaş, aracıyla TIR'ın altına girdi. İtfaiye ve vatandaşlar, uzun süre yaralı vatandaşı kurtarmak için seferber oldu. Bazı vatandaşlar kurtarma çalışmaları devam ederken aracın önüne geçerek battaniye ve montlarını açarak soğuktan yaralının soğuktan etkilenmesini önledi. Yaralı vatandaş yaklaşık bir saatin ardından sıkıştığı yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

TEM Otoyolu Edirne istikameti yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kaldı. Kazaya karışan araçların kaldırılması sonucu yol kontrollü olarak trafiğe açıldı.

Bir diğer kaza ise Kınalı mevkinde meydana geldi. Aralarında yolcu otobüslerinin de bulunduğu 30 aracın karıştığı zincirleme trafik kazsında ise 9 kişi yaralandı. TEM Otoyolu'nun her iki yönünün trafiğe kapanmasıyla sağlık ekipleriyle itfaiye ekipleri kaza alanına güçlükle girebildi. Her iki kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nda uzun araç kuyruğu oluştu. Araçlar, TEM Otoyolu Edirne istikameti Çatalca, TEM Otoyolu İstanbul istikameti Kınalı gişelerden E-5 Karayoluna yönlendirildi. Bazı araçlar ise bariyerler kesilerek ters yöne yönlendirildi. Silivri TEM Otoyolu İstanbul istikameti ise henüz tam olarak trafiğe açılmadı.