Tokatlılar piknikte buluştu

Tokat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneklerinin , her yıl geleneksel olarak düzenlediği pikniği hafta sonu Ortaköy ve Muratçeşme Piknik alanında gerçekleştirdi

Tokatlılar piknikte buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tokat Yeşilyurt Kuşçu Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, her yıl geleneksel olarak düzenlediği pikniği hafta sonu Ortaköy Piknik alanında gerçekleştirdi. Tokat Yeşilyurt Kuşçu Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Geçit’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen pikniğe AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kuşçu Belediye Başkanı Mürsel Bozkaya, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Silivri İl Genel Meclis Üyeleri ile çok sayıda Kuşçulu hemşehri katıldı. Kuşçulular, misafirlerini coşkulu ve samimi bir ortamda karşıladı.

Tokat Yeşilyurt Kuşçu Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Geçit ile Kuşçu Belediye Başkanı Mürsel Bozkaya, Kuşçu’ya hizmetleri ve katkılarından dolayı AK Parti heyetine teşekkür etti. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Kuşçu’nun cenaze nakil aracı ihtiyacını karşılama sözü verdiler.