Tokatlılar'da beklenmeyen istifa

Ahmet Yapıcı, Silivri Tokatlılar Derneği Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Tokatlılar'da beklenmeyen istifa
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2016 yılından beri Silivri Tokatlılar Derneği Gençlik Kolları Başkanlığı gö-revini sürdüren Ahmet Yapıcı, sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu.

YAPICI: AİLEME VE HEMŞERİLERİME ALNIM AÇIKTIR
Beklenmedik bir şekilde görevi bırakan Ahmet Yapıcı, istifasına gerekçe olarak şunları söyledi: “Çok değerli, kıymetli hemşerilerim ve Silivri halkı, değerli arkadaşlar Silivri Tokatlılar Derneği Gençlik Kolları önce kendi gençliğine sonra bütün Silivri gençliğine umut olmuş hareketlilik kazandırmış bir teşkilattır. Şahsım ve yönetimdeki bu hareket hemşerilerimize sayısız fedakârlıklar yapmış ve yeni bir düzenin doğuşunu temin etmiştir. Ben bir dava ahlakından geliyorum. Benim davamda nefse uymak yoktur. Benim davamda şahsı olayla çıkarlar için davaya zarar yoktur. Silivri Tokatlılar Derneği Gençlik Kolları olarak bugünlere kolay gelmedik. Amacımız, gençlerimizi milli kültür değerlerine saygılı ve bilgili yetiştirmek, gençlerimize ferd -toplum meselelerini tanıma ve çözüm arama alışkanlığı kazandırma, gençlerimizin boş zamanlarını; kendisine, ailesine ve topluma yararlı işlerle değerlendirmelerini sağlamak ve gençlerimizi toplumda sivrilen, örnek gösterilen ve inançlarına bağlı fertler olarak yetiştirmek ve gönülleri kazanan bir hareket olmaya çalıştık. Bizler umudu inşa ederken o dönemdeki dernek yönetimi ve genç kardeşlerim, katkı sağlamam gerektiğini düşündü ve Silivri Tokatlılar Derneği Gençlik Kolları ilk kurucu başkanı olarak göreve seçildik. Bugün de katkı sağlamak amacıyla Silivri Tokatlılar Derneği Gençlik Kolları Başkanlığından istifa ediyorum. Bana istifa etmemem konusunda çok ısrar eden genç kardeşlerim ve büyüklerim oldu. Değerli kardeşlerim kendimde davamda en ufak iğne ucu kadar zarar verme hakkı bulamam. Tokat demek Silivri gençlerinin sahipsiz kalmaması demek, Tokat demek bu güzel memleketin samimi insanlarının ayrı ve gayrı düşmemesi ve dolasıyla Tokat demek hemşerilerine ve gençliğine el uzatmak demektir. Aileme ve hemşerilerime alnım açıktır. Hakkımda iyi ve kötü düşünen mutlaka olacaktır. Ben bir dava adamıyım, benim bir duruşum vardır. Herhangi bir iftiraya, fitneye ve dedikoduya fırsat vermeden çalışlarımızı yürüttük.

“DAVAMIZA OLAN SADAKATIMIZ VE SEVDAMIZ TARTIŞILAMAZ”
Tokatlı hemşerilerimiz ve benim bu duruşuma, hizmet aşkıma 2 yıl boyunca Gençlik Kolları olarak çalışmama vesile olmuşlardır. Dünkü duruşumun anlamı neyse bugünkü istifamın anlam da odur. Davamız için mücadele gerekiyorsa hazırız, fedakârlıkta gerekiyorsa yine hazırız. Son sözlerim şunlar olacaktır. Davamıza olan sadakatımız ve sevdamız tartışılamaz. Bu harekete verilecek zararı şahsıma verilen zarar kabul ederim. Bu nedenle 2 yıl boyunca aralıksız sürdürdüğüm Silivri Tokatlılar Derneği Gençlik Kolları Başkanlığından istifa ediyorum. Bana 2 sene boyunca destek olan olmayan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. 2 sene boyunca benimle birlikte gençlik için omuz omuza gecesini gündüzüne katan bütün kararları beraber aldığımız yönetim kurulu arkadaşlarıma ve abilerime teşekkür ederim ve haklarını helal etmelerini istiyorum. Ve benim en büyük destekçilerim ve daima yanımda olan aileme teşekkür ederim ve haklarını helal etmelerini istiyorum. Umut ediyorum ve inanıyorum ki yerime gelecek başkanın yani yeni yönetimin benden istenilecek her türlü yardımın ve mesai harcayacağımı buradan hepinizin huzurunda belirtmek ve söz vermek istiyorum. Birde son söz olarak bir duam olacak, bizden görünüp bizden olmayan içimizde ki fitnecilere fırsat verme yarabbi. Ben Tokat'ta doğdum, Tokat ve Silivri'de büyüdüm ve hemşerilerime en kalbi duygularımla hizmet ettim. Tokat ve hemşerilerimi çok seviyorum. Çok güzelsin Tokat. Saygılarımı sunuyorum. Allah (C.C) emanet olun…”

Yapıcı'nın yeni Başkan seçilene kadar göreve devam edeceği bildirildi.