TÜGVA Yaz Okulu Başlıyor

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Silivri İlçe Temsilciliği tarafından Silivri'de 3 okulda gerçekleştirilecek yaz okulu için kayıtlar başladı.

TÜGVA Yaz Okulu Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2018-2019 eğitim öğretim yılının ardından başlatılacak Ortaokul Yaz Okulu için kayıt dönemi açıldı. 17 Haziran – 26 Temmuz tarihleri arasında Silivri Ertuğrul Gazi Ortaokulu, Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu ve Çanta 80.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nda İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve TÜGVA ortaklığında gerçekleştirilecek yaz okulu için öğrencilerin 14 Haziran’a kadar kayıt yaptırmaları gerekiyor.

TÜGVA GENÇLERİN YANINDA

TÜGVA Yaz Okulları hakkında bilgi veren İlçe Temsilcisi Salim ÇAVDAR, “Türkiye Gençlik Vakfı olarak ortaokul öğrencilerimize yaz tatillerinde okul yorgunluklarını çeşitli aktivite ve oyunlarla atacakları, arkadaş bağlarını kuvvetlendirecekleri, eğlenirken de kendilerini ahlaki, manevi olarak geliştirmeyi ihmal etmeyecekleri bir yaz okulu programı planlıyoruz. Yaz okullarımızda birçok aktivite gerçekleşecek. Genel olarak spor aktiviteleri, Kur’an-ı Kerim dersleri, el sanatları, hadis dersleri, ahlak, iman, siyer, ilahi, marş, voleybol, basketbol, tenis, badminton, mini futbol, mini golf, oryantiring, masa tenisi, kültürel geziler, satranç, mangala gibi programlar uzman hocalar gözetiminde gerçekleşecek. Öğrencilerimizi yaz okullarımıza bekliyoruz.” dedi.

DOLU DOLU BİR YAZ GEÇECEK

TÜGVA olarak, geleceğin gençliğinde ahlakıyla, maneviyatıyla ve bilgi birikimiyle yer alıp, çevresine farkındalık katacak faydalı bireyler yetişmesine katkı sağlamanın yegane amaç olduğunu belirten Çavdar, “Yaz okullarıyla çocuklarımızın tatillerini dolu dolu geçirmelerini hedefliyoruz. Gençler, çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle unutamayacakları bir yaz okulu yaşayacaklar. Yaz okulları süresince oyunlar oynayacak, arkadaşlık ve kardeşlik bağlarını güçlendirecek olan çocuklarımız nezih ortamlarda eğlenerek öğrenecekler. Tatillerini de hoşça geçirip unutulmayacak anlarını TÜGVA’lı yaz okulu liderleriyle yaşayacaklar.

TÜGVA YAZ OKULLARINA BAŞVURU VE KATILIM ŞARTLARI

Başvurular www.tugva.org internet sitesi üzerinden formların doldurulmasıyla gerçekleşecek. Silivri’deki kayıtlar için 0536 250 07 08 nolu telefondan bilgi alınabilecek. Programa katılacak öğrencilerin velilerinin “TÜGVA Yaz Okulu Muvaffakatnamesi” ni doldurmaları, öğrencilerin ilkokul 4.sınıf mezunu veya ortaokul 5, 6, 7 veya 8. sınıf öğrencisi olmaları ve ciddi bir sağlık sorunlarının bulunmaması gerekmektedir.