Üst geçit tamam gibi

D-100 karayolu üzerinde ve Maksi AVM'nin önünde bir süre önce yapımına başlanan yaya üst geçidinde sona gelindi.

Üst geçit tamam gibi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün itibariyle üst geçidin montajını yapan ekiplerin ufak çaplı çalışmalarını tamamlamaları bekleniyor. Çalışmaların tam anlamıyla sona ermesiyle birlikte üst geçit faaliyete geçecek. Böylece bölgede meydana gelen ölümlü trafik kazalarının ve yaşanan can kayıplarının önüne geçilmesi amaçlanıyor.

ÖLÜMLÜ KAZALARIN ADRESİ

Yaya üst geçidinin yapıldığı ve kısa sürede hizmet vermeye başlayacağı nokta, ölümlü trafik kazalarıyla gündeme gelirken, güvenlik yönünden eksiklik telafi edildi. En son iki kız arkadaşın birlikte can verdiği noktada yaşananlar herkesi isyan ettirdi ve sonunda yetkililer kararlı ber şekilde harekete geçti, duyarsız kalamadı.

MEMNUNİYET VE SORGU

Ölümlü kazaların meydana geldiği noktada yapımı hemen hemen bitmek üzere olan yaya üst geçidi, yarattığı memnuniyetin yanında vatandaşın sorgulamalarıyla karşı karşıya kalıyor."Bunca kişinin ölmesi, anaların ağlaması mı gerekiyordu? Çok zor değilmiş! İşte insan hayatına verilen değer. Tedbir yok, sonrasında çözüm var. Bu giden canları belki getirmeyecek ama en azından bundan sonra başka ocaklara ateş düşmeyecek" diyen vatandaşlar herşeye rağmen mutlu.