Uzun,çalışmalarına devam ediyor

Bölgemizin renkli simalarından yardımsever kimliği ile tanıdığımız Yusuf Uzun proje ve çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Sivil Toplum Örgütlerine, Eğitim, Sağlık, Spor, Kültürel ve Sanat faaliyetlerine verdiği destekle bilinen Uzun yine ezberleri bozdu.

Uzun,çalışmalarına devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vefa’nın sadece bir semt ismi olmadığını bizlere tekrar hatırlattı. Ekibi ile yaptığı çalışma sonrası Tokat-Sulusaray İlkokulu öğrencilerinin tamamına Tatil Kitabı hediye etti. Ayrıca her sınıfın, sınıf kitaplığını da birer kitap seti ile donattı.

Yusuf Uzun ’’Yıllar önce mezunu olduğum ilkokulumuzun öğrencilerine karınca kararınca yardımcı olmaya çalıştım. Onların hayal dünyasını zenginleştirmek, genel kültürlerini geliştirmek ve derslerini tekrar etmeleri için böyle bir destek de bulunduk. İnsan doyduğu topraklara sahip çıkarken Doğduğu topraklara da vefa borcunu hatırlaması gerek. Ekibimle beraber sosyal hatta EĞİTİM öncelikli bir projede yer almak bizleri mutlu ve onore etti. Bizlerin temel görevi; geçmişinden güç alan aydınlık yarınlara kararlılıkla yürüyen yeni neslimize sahip çıkmaktır.’’dedi.