Volkan Şampiyonluğa Doymuyor

Başkan Işıklar, Türkiye Down Sendromlular Atletizm Şampiyonası'nda 200 metre ve 400 metre koşuda Türkiye şampiyonu, gülle atmada da ülke üçüncüsü olan Silivrili Volkan Yavuzaslan'a tablet hediye etti.

Volkan Şampiyonluğa Doymuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Işıklar, Türkiye Down Sendromlular Atletizm Şampiyonası’nda 200 metre ve 400 metre koşuda Türkiye şampiyonu, gülle atmada da ülke üçüncüsü olan Silivrili Volkan Yavuzaslan’a tablet hediye etti. 

Silivri - Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencilerinden Volkan Yavuzaslan, Türkiye Down Sendromlular Atletizm Şampiyonası’nda koşu branşında Türkiye şampiyonu oldu. 200 metre ve 400 metre koşuda tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyonluğu göğüsleyen Yavazaslan, gülle atmada da Türkiye üçüncülüğünü kazandı. Volkan’ı her başarısında olduğu gibi bu başarısında da ödüllendiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kendisine tablet hediye etti. Başkan Işıklar’a sarılarak kendisine aldığı hediye için teşekkür eden Volkan, Portekiz’de katılacağı Dünya Şampiyonası’ndan da başarıyla geri döneceğinin sözünü verdi.