Yapıcı, Tokat Federasyonu Gençlik Kolları Silivri Temsilcisi oldu

Ahmet Yapıcı, Silivri Tokatlılar Gençlik Kolları kurucu Başkanlığından sonra Tokat Konfederasyonu Gençlik Kolları Silivri Temsilciliği görevine layık görüldü.

Yapıcı, Tokat Federasyonu Gençlik Kolları Silivri Temsilcisi oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Tokatlılar Gençlik Kolları kurucu Başkanlığı görevinden sonra Tokat Konfederasyonu Gençlik Kolları Silivri Temsilciliğine layık görülen Ahmet Yapıcı, Tokatlı hemşerileri ve gençliğine hizmet etmeye daha da büyük şevkle devam edeceğini paylaştı.

Yapıcı, yeni görevine ilişkin yaptığı açıklamasında şu ifadelerine yer verdi: “ Çok değerli, kıymetli hemşerilerim ve Silivri halkı, değerli arkadaşlar, Tokat Konfederasyonu Gençlik Kolları Silivri Temsilciliği görevi TOKKON Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Yıldız tarafından tarafıma tevdi edildi. Daha önce Silivri Tokatlı hemşerilerime ve gençliğine sonra bütün Silivri gençliğine umut olmuş hareketlilik kazandırmış, geçmiş dönem Kurucu Başkanı olduğum Silivri Tokatlılar Gençlik Kolları Başkanı olarak insanlarımıza hizmet etme şerefine nail olduğum güzel bir teşkilatta hayırlı ve güzel dostlar bırakarak görevimi başka bir kardeşime devretmiştim. Şahsım ve yönetimdeki bu hareket hemşerilerimize sayısız fedakârlıklar yapmış ve yeni bir düzenin doğuşunu temin etmiştir.

“GÖNÜLLERİ KAZANAN BİR HAREKET OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

TOKKON Gençlik Kolları Silivri Temsilciliği olarak genel merkezimizin çalışmalarına bağlı kalarak, gençlerimizi milli kültür değerlerine saygılı ve bilgili yetiştirmek, gençlerimize ferdi -toplum meselelerini tanıma ve çözüm arama alışkanlığı kazandırma, gençlerimizin boş zamanlarını; kendisine, ailesine ve topluma yararlı işlerle değerlendirmelerini sağlamak ve gençlerimizi toplumda sivrilen, örnek gösterilen ve inançlarına bağlı fertler olarak yetiştirmek ve gönülleri kazanan bir hareket olmaya çalışacağız.

“TOKAT DEMEK HEMŞERİLERİNE VE GENÇLİĞİNE EL UZATMAK DEMEK”

Bu gençlik için önem arz eden görevi şahsimi uygun gören değerli başkanlarıma teşekkür ederim. Tokat demek Silivri gençlerinin sahipsiz kalmaması demek, Tokat demek bu güzel memleketin samimi insanlarının ayrı ve gayrı düşmemesi ve dolasıyla Tokat demek hemşerilerine ve gençliğine el uzatmak demektir. Saygılarımı sunuyorum.”