Yarına dikkat! Kesintiler olacak

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel müdürlüğü,Silivri'nin bazı mahalle ve sokaklarında elektrik kesintileri yapacağını duyurdu.8 saate varacak kesinti detayları şöyle

Yarına dikkat! Kesintiler olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

19 Ağustos 2019 Pazartesi günü planlı kesinti programı


- CUMHURİYET Mh., YETKİ Sk., DESİBEL Sk., TOROS Sk., ŞAFAK Sk., SİMGE Sk., DEFNE Sk., GİZEM Sk., ÇETİN EMEÇ Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- CUMHURİYET Mh., ÇETİN EMEÇ Cd., YETKİ Sk., DESİBEL Sk., TOROS Sk., ŞAFAK Sk., SİMGE Sk., DEFNE Sk., GİZEM Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- PİRİ MEHMET PAŞA Mh., HACIBEY TURAN Sk., İNÖNÜ Cd., RECEP SİLAHTAROĞLU Sk., GÜNEŞ Sk., KİRAZ Sk., YOSUN Sk., MUSTAFA OĞUZHAN Sk., BALÖZÜ Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.


- PİRİ MEHMET PAŞA Mh., SANATKARLAR Cd., ÖZGÜR Sk., AHMET ÖNEY Sk., YAVUZ Sk., VAKKAS Sk., ÇİÇEK ÇIKMAZI Sk., EKREM ÖZER Sk., SÜLEYMAN ÖZER Sk., OSMANONBAŞI Sk., GÖL Sk., EMEK ÇIKMAZI Sk., IRMAK Sk., HIZIRHILKIN Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 13:00-20:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.