Yazıcı, Silivrililerden Destek İstedi

Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Rahmi Yazıcı, Beyllikdüzü Devlet Hastanesinin, Eğitim Araştırma Hastanesi olarak hizmet vermesi için başlattığı mücadeleye komşu ilçelerde de destek arayışına başladı.

Yazıcı, Silivrililerden Destek İstedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve Silivrili Muhtarları ziyaret eden Yazıcı, bölgede eğitim araştırma hastanesini olmadığına dikkat çekerek Beylikdüzü Devlet Hastanesinin, Eğitim Araştırma Hastanesine dönüştürülmesi konusunda birlikte hareket edilmesi için Silivrililerden de destek istedi. Silivri Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer ve Muhtarlar, Yazıcı’nın bu girişimini takdirle karşılayarak, destek vereceklerinin sözünü verdi. 

ERCAN; KOMŞU İLÇE OLARAK ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERİRİZ

Beylikdüzü Devlet Hastanesinin, Eğitim Araştırma Hastanesi olarak hizmete geçmesi için başlatılan kapmayaya sonuna kadar destek vereceklerini ifade eden Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan; “ Beylikdüzü Devlet Hastanesinin, Eğitim Araştırma Hastanesi olması vatandaşlarımızın işini kolaylaştıracaktır. Komşu ilçe olarak bizlerde bu anlamda gem faydalanmış oluruz hem de bölgenin en önemli ihtiyacı da çözüme kavuşmuş olur” dedi.