Yeni mahalle'ye dört yeni şehir parkı

Işıklar, 2018 yılı yatırım programı kapsamında Yeni Mahalle'de dört ayrı bölgede gerçekleştirilecek şehir parkı düzenlemeleri için çalışmaları başlattı.

Yeni mahalle'ye dört yeni şehir parkı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Işıklar, 2018 yılı yatırım programı kapsamında Yeni Mahalle’de dört ayrı bölgede gerçekleştirilecek şehir parkı düzenlemeleri için çalışmaları başlattı.

Silivri Belediyesi 2018 yılı yatırım programı kapsamında Yeni Mahalle’de dört ayrı noktada şehir parkı hayata geçirecek. Bölgede incelemelerde bulunan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, modern ve estetik kent dokunuşlarıyla; bisiklet ve yürüyüş parkurları, gezi alanları, semt sahaları, yeşil alan ve çevre düzenlemeleri yapılacak Şehir Parkları Projesi’nin çalışmalarını başlattı.

Işıklar: “Herşey daha güzel bir Silivri için”

İncelemeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Işıklar: “2018 yılı yatırım programı kapsamında Yeni Mahalle’de dört ayrı bölgede gerçekleştireceğimiz şehir parkı, bisiklet ve yürüyüş parkurları ile gezi alanlarından oluşacak yeşil alan düzenleme proje noktalarını inceledim. Çalışmalar yeni yılın ilk günlerinde başlayacak. Heykelleriyle, yeşil alan düzenlemeleri, gezi alanları ve bisiklet parkurlarıyla şehir parkları bölgede büyük bir değişim yaratacak. Her şey daha yaşanabilir bir Silivri için” dedi. Abelia Sitesi önü dere güzergâhında Semt Sahaları ve Bisiklet Parkuru yapılacak alan, Devlet Hastanesi bölgesi Boğluca Dere kenarı Çevre Düzenlemesi Yürüyüş ve Bisiklet Parkur Alanı, Konut Taksi Durağı arkası Şehir Parkı Proje Alanı, Müjdat Gürsu Spor Tesisleri yanı Personel Korusu Yürüyüş ve Bisiklet Parkuru yapılacak Alan olmak üzere dört ayrı noktada modern şehir parkları oluşturulacak. Çalışmalar yeni yılda başlayacak.

Fatih Mahallesi'nde sur kalıntıları açığa çıkıyor 

Yeni Mahalle’de yaptığı incelemelerin ardından çarşı merkezinde Yemeniciler, Akçeşme ve Mumhane sokaklarını da ziyaret ederek esnafla bir araya gelen Işıklar, ardından Fatih Mahallesi’nde sona yaklaşan çalışmaları inceledi. Silivri Ortaokulu çevresinde sur kalıntılarının temizlenerek ortaya çıkarıldığı çalışmalar kısa sürede tamamlanacak.