Yenilenen konsepti ile 'Ekol kuaför' açıldı

Bahar Yurtkorur'un sahibi olduğu Ekol Bayan Kuaförü, yenilenen konsepti ile yeni adresinde düzenlenen törenle hizmete başladı.

Yenilenen konsepti ile 'Ekol kuaför' açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eski Devlet Hastanesi arkasında hizmete açılan Ekol Bayan Kuaförünün açılış törenine CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çimen ve ilçe yöneticileri, Belediye Meclis üyesi Melih Yıldız, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Alibey Mahallesi Muhtarı Solmaz Tüfekçi ve davetliler katıldı.

Bölgede sektörünün uzman isimleri Sibel Okan ve Dilek Yavuz’a kadrosuna dahil ederek yeni adresinde hizmet verecek olan Ekol Bayan Kuaförü işletme sahibesi Bahar Yurtkorur, 28 yıllık meslek tecrübesinin olduğunu belirterek “Yeni adresimizde çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz. İşyerimizi daha ferah bir ortamda müşterilerimize hizmet verebilmek adına yeniledik. Hizmet yelpazemizde normal bayan kuaförlerinde olan hizmetlerin dışında kalıcı kaş, lifting, kalıcı tırnak gibi birçok yenilikle başladık, ayrıca masaj salonumuzu da dahil ettik.  İlçe genelinde kadınlarımızın gönül rahatlığıyla gidebilecekleri bir masaj salonu yok, biz Uzman masöz kadromuzla kadınlarımıza hizmet vereceğiz. Randevu ile çalışacağız. Sadece kadın müşterilerimize hizmet vereceğiz. Çalışanlarımızın tamamı kadın personellerden oluşuyor. Müşterilerimizin rahat etmeleri adına böyle bir uygulama yapıyoruz. İlerleyen günlerde cilt bakımını da dahil etmiş olacağız. Personellerimizin hepsi alanında uzman isimlerden oluşuyor. Türkiye genelinde düzenlenen birçok eğitime katılıyoruz. Elimizden geldiğince ekip olarak kendimizi güncelliyoruz” ifadelerini kullandı.