YGS Öncesi Stres Attılar

Silivri Fen Bilimleri Dershanesinde YGS sınavına hazırlanan ve yarın sınava girecek olan öğrencilerin moral ve motivasyonunu yükseltmek amacı ile Kahve Diyarı'ında kahvaltı organizasyonu gerçekleştirdi.

YGS Öncesi Stres Attılar

Yaklaşık 70 öğrencinin ve dershane öğretmenlerinin de katıldığı moral kahvaltısında öğrenciler kendi çaldıkları darbuka eşliğinde doyasıya eğlendi.

Dündar ''Sınavda moral çok önemli''

Kahvaltı da öğrencileri ilebirilikte eğlenen ve bir de motivasyon konuşması yapan Fen Bilimleri Dershanesi Müdür Yardımcısı Gülçin Dündar, öğrencilere sınavda stres den uzak, acele etmeden ve soruları anlayarak bilinçli bir şekilde yanıtlamaları gerektiğini söyleyerek, '' Sınav esnasında kesinlikle heyecan yapmayın. Aklınıza sınav soruları dışında birşey getirmemeye dikkat edin. Uykunuzu almış, dinlenmiş bir şekilde sınava girin. Sizler, gerek  öğretmenleri, gerek araç ve gereçleri bakımında çok iyi bir dershanede eğitim aldınız. Eminim ki bu sınavda başarı sizin için kesin sonuç olacak. Her birine şimdiden başarılar diliyor, eğitim ve öğreniminizinde hayatınız boyunca başarılı bir şekilde geçmesini diliyorum.  Bu organizasyonda ki amacımız da sizlere sınav öncesi biraz daha moral vermek, sınav heyecanını unutturmak ve arkadaşlarınızla birlikte bu güzel mekanda bir araya gelerek birlik ve beraberliğinize katkıda bulunmaktır. Ayrıca bizlere bu güzel mekanı açarak 70 kişilik bir gurup olan bizlere mükemmel bir hizmet sunan Kahve Diyarı İşletme sahipleri Eray Ersöz ve Pelin Can hanıma, İşletme Müdürü Servet Yıldırım bey ve personel Şefi Nilüfer Uygun hanım ve tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz.'' dedi.