Yol çalışmasına Kamyon'lu tedbir!

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Atatürk Caddesinde hafta sonu başlatılan yaya geçidi asfaltlama çalışması çevrede bulunan esnafları çileden çıkardı.

Yol çalışmasına Kamyon'lu tedbir!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivri Belediyesi tarafından hafta sonu sabahın erken saatlerinde başlatılan yaya geçidi asfaltlama çalışması sırasında tedbir olarak bariyer konulması yerine asfalt kamyonunun yolun ortasına bırakılması trafik akışına engel olurken,  çevrede bulunan esnafların da tepkisine neden oldu.  Asfalt kamyonunun yolun ortasına bırakılmasına tepki gösteren esnaflar, “ Madem bir çalışma yapılıyor ve tedbir alacaklar o zaman çalışma yapılan yerin etrafını bariyerlerle çevirsinler. koskoca asfalt kamyonunun yolun ortasına bırakarak tedbir mi alınır kardeşim? Zaten esnafın işi kötü” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Diğer yandan sahildeki esnafların tepkisine neden olan yol ve yaya geçidi çalışmasının bölgede bulunan trafik ışıklarının kaldırılacağına yönelik bir çalışma olduğu öğrenildi. Trafik ışıklarının kaldırılmasının ardından trafik akışı yaya geçidi ile daha kontrollü bir şekilde sağlanması bekleniyor.