Yolda kalan tır kurtarıldı

İki gündür kar yağışının etkisi altında kalan Silivri'de, Kavaklı köprüsü civarında kara saplanan tır sürücüsü Silivri Belediyesi ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yolda kalan tır kurtarıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İki gündür şiddetli yağan kar yağışı bölgemizde birçok yaralamalı ve maddi hasarlı kazayı beraberinde getirdi. Dün geceden bu yana aralıksız çalışan ekipler, yağış ve buzlanma sebebiyle kapanan yolları açmak için çaba sarf ediyorlar.

Kavaklı köprüsü mevkiinde kara saplanan aracıyla mahsur kalan sürücünün imdadına Silivri Belediyesi Ekipleri yetişti. Yaklaşık 2 saattir saplandığı çıkamadığını belirten tır sürücüsü “mazotum bitmek üzere, saplandım kaldım. Kar kürüme araçları geçti hepsine yalvardım ama yardımcı olamayacaklarını söylediler. Son çare belediyeyi aradım Allah razı olsun hemen geldiler, hem aracımı hem de beni buradan kurardılar, Allah razı olsun hepsinden ”dedi.

Silivri’den İstanbul’a yolcu seferlerinin devam ettiğini belirten Silivri Birlik kooperatifi yetkilileri, yol durumuna göre zaman zamana aksamalar oluyor, ancak seferlerimize devam ediyoruz ”dediler.

Şiddetli kar yağışı ve buzlanma sebebiyle 3 araç kazaya karıştı. Silivri Kınalı otobanda meydana gelen kazada ise ölen yada yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.