Zabıta Teşkilatı'nın 194'üncü Yılı Törenle Kutlandı

Zabıta Teşkilatı'nın 194'üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle Silivri Belediyesi tarafından Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Törende konuşan Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, Başkan Yılmaz'ın talimatı ile yeni zabıta binası yapılacağını duyurdu.

Zabıta Teşkilatı'nın 194'üncü Yılı Törenle Kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zabıta Teşkilatı’nın 194’üncü kuruluş yıl dönümü ve 01-07 Eylül “Zabıta Haftası” nedeniyle Silivri Belediyesi tarafından Atatürk Meydanında tören düzenlendi. Kovid-19 salgın hastalığı tedbirleri gözetilerek sınırlı katılımla gerçekleştirilen törene Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, Silivri Belediyesi Zabıta Müdürü Uğur Tozlu ve zabıta personeli katıldı. Atatürk Anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu bulunulması ve İstiklal Marşının söylenmesi, günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmaların ardından tören sona erdi.

TOZLU: “ZABITAMIZ DAİMA ESNAFIN VE VATANDAŞIN YANINDA”

Çelenk sunma töreninde konuşan Silivri Belediyesi Zabıta Müdürü Uğur Tozlu, tüm meslektaşlarının zabıta haftasını kutlayarak, “Mensubu olmaktan gurur duyduğum zabıta mesleğine ilişkin anlatılacak çok şey var. Birkaç kelime ile özetlersek, güvenin, huzurun, adaletin tecelli ettiği, azimli ve kararlı duruşu ile daima vatandaşın ve esnafın yanında yer alan zabıta teşkilatımızın kuruluşunun 194’üncü yılını kutluyor, tüm meslektaşlarımıza sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.” dedi.

SOLAK: “BELEDİYE BAŞKANIMIZ YENİ ZABITA BİNASININ TALİMATINI VERDİ”

Törende, zabıta personeline hitaben konuşma yapan Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, “Büyük bir gayret ile günün her saatine yayılan yorucu bir çalışma içerisinde olduğunuzu biliyoruz. Belediyemiz ile esnaf ve vatandaşlarımız arasında hizmet köprüsü oluşturmak, olay ve sorunlara müdahale etmek, halkımızın sağlığı ve güvenliği için gerekli denetimleri yapmak gibi çok önemli bir görevi ifa etmektesiniz. Bu denetimleri yaparken tek görevimiz halkımızın huzuru ve mutluluğu için güzel bir ortam hazırlamak. Bunu sağlamak için de 7/24 esasına göre çalışarak büyük bir gayret sergilemektesiniz. Ortaya koyduğunuz çalışma azmi ve gayretiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Başarılı bir görev yürütmek için iyi bir çalışma ortamı gerekiyor. Bu konuda da Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz Bey, yeni bir zabıta hizmet binası yapımı için talimatını verdi. Belediye başkanımıza zabıtamıza olan bu desteği için ayrıca teşekkür ediyorum. Yeni zabıta binamızın şimdiden hayırlı olmasını diliyor, zabıta haftanızı kutluyor ve başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.