'Alperenler bununda hesabını sormaya namzettir'

Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu,yazılı bir açıklama yaparak 'Bilinsin ki vatanının bekasını, milletinin huzur ve refahını canından aziz bilen Alperenler bununda hesabını sormaya namzettir 'dedi.

'Alperenler bununda hesabını sormaya namzettir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu’nun yaptığı yazılı açıklama şöyle;

Son zamanlarda ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara bir yenisi eklendi. Modern dünyanın en önemli Savaş argümanı olan ekonomik saldırı devreye sokularak kur üzerinden ülkemiz ve milletimiz hedef alınmak istendi. Bir papaz üzerinden yükseltilen gerilim dolar üzerinden hat safhaya çıktı.

Milletimizi bu şekilde esir etmek isteyenler bilsinler ki; açlıkla imtihan olmuş ecdadın torunları, yoklukla imtihan olmuş milletin evlatları tıpkı dedeleri gibi asla diz çökmeyecektir!

Dolar üzerinden, kur üzerinden üstümüze gelmek isteyenler sıcak savaşla bizi yıkmaya cesaret edemeyenlerdir!

Onlar çok iyi biliyorlar tarih Türk'ün üzerine tek gelen bir milleti yazmamış, yazmayacaktır!

İttifakla her daim üzerimize gelenlerse; Çanakkale Boğazı'nın dibinde, Kut-ül Amare toprağının altında geçmişte neler olup bittiğini araştırabilirler.

Biz Muhsin Yazıcıoğlu'nun evlatları olarak; küresel emperyalist sermayenin uşaklığını reddederek bizi köle yapmak isteyenlere karşı;

Ben Türk'üm Türk esir olmaz!

Ben Türk'üm Türk bayraksız olmaz!

Ben Türk'üm Türk devletsiz olmaz!

Ben Türk'üm Türk ezansız olmaz!

Ben Türk'üm Türk hürriyetsiz olmaz! diyoruz.

Boynu yularlı, cebi dolarlı bir kısım zevatsa sömürge valiliği edasıyla toplumumuzu yanlış bir algıya sevk etmeye çabalıyor.

Bilinsin ki; vatanının bekasını, milletinin huzur ve refahını canından aziz bilen Alperenler bununda hesabını sormaya namzettir.

Vatanımız için her daim teyakkuzda olarak gelişmeleri ibret nazarıyla izliyor, bedeli tarih boyunca defaatle ödenmiş Cennet Vatanımız, Şanlı Bayrağımız ve Necip Milletimiz için her şeye hazır olduğumuzu bir kez daha gür bir sesle beyan ediyoruz

ALLAH'A EMANET OLUN.